КИТАЙЦИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ

2017-06-18 07:56:57

                                     КИТАЙЦИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ 

       Китайците не са виновни, че на българският пазар има изобилие от китайски аксесоари за баня и кухня изработени от обикновенно желязо, хромирано, за да се прикрие, че аксесоарът е некачествен и ще ръждяса в банята за няколко месеца.

           Виновни са нашите управници, че допускат вноса на такива аксесоари. Хората се блазнят от ниските им цени и разбират, че са измамени едва когато ръждясат и трябва да ги изхвърлят от дома си. Банята им обаче е опропастена от дупките по плочките останали след тях. И за кой ли път трябва да кажем, че ЕВТИНОТО ВИНАГИ ИЗЛИЗА МНОГО СКЪПО.

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Ние предлагаме етажери за баня  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи, че изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона, изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите обзавеждане за баня - и най вече аксесоари за баня.

МАТЕРИАЛЪТ - материалите от които се изработват качествените аксесоари за баня и кухня е МЕСИНГ и НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА 18/10 ( марка 304 ).