КОЛОНА ЗА БАНЯ,МЕСИНГ-35%

МАТЕРИАЛ : АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МАСИВЕН МЕСИНГ И АЛУМИНИЕВИ ЧАСТИ ПРАХОВО БОЯДИСАНИ В БЯЛО.

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от два масивни месингови държача с розетки и две кръгли монтажни планки с палци.Вертикалната част представлява  тмасивен щок, на която са нанизани два кърподържателя, държач на сапунера и държач на чаша за зъбни четки изработени от много масивен месинг. Отделните аксесоари са отделени един от друг чрез къси бели тръби и декоративни халки.

МОНТАЖ : Първо точно се определят местата на монтажните планки които се закрепват към стената с помоща на дюбели и види, след което се монтира долният държач с лайсната чрез болтче, което здраво го притиска към палеца на монтажната планка.В гнездото на монтираният долен държач се поставя долният край на вертикалната част. Поставяте и горният държач, така че горният край на вертикалната част да влезе в неговото гнездо.Притискате горният държач с лайсната към стената с монтираната планка и навивате болтчето, докато здраво притисне държача към палеца на монтажната планка. Накрая поставяте сапунерата и чашата за зъбни четки в гнездата на техните държачи.

СТАТУС : Наличен

ЗАБЕЛЕЖКА : По желание на клиента, можем да изпратим цветови каталог с над 500 цвята и поръчвате Колоната за баня в цвета който сте избрали. Поръчката  на Колоната за баня трябва да включва още минимум три аксесоара. 

98.87 лв. 152.10 лв.