Стъклен стелаж за баня от месинг 2 нива 50см.

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

 

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Етажерите които ние предлагаме  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите аксесоари за баня и кухня.

 

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ.

РАЗМЕРИ : В = 250мм. Ш = 500мм.

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от две месингови хромирани шини с размери 250 х 20 х 4мм. .Чрез дискретни болтове , към тях са прикрепени по два месингови държача на които има направени гнезда за монтаж на стъклените плотове. Стъклените  плотове се задържат към държачите чрез болчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклата за да не ги счупите ! Към стъклените плотове се монтират месингови хромирани предпазители ( протектори ). Те се закрепват към стъклата чрез малки месингови държачи , които имат изработени гнезда в които влизат стъклата.Задържането на държачите към стъклата става отново чрез болчета , които не трябва да се натягат силно. Растоянието между стъклените плотове е 230мм.

МОНТАЖ : Първо се закрепват шините към стените.При монтажа на шините трябва изключително точно да се нивелират гнездата на държачите , така че да стоят точно на една линия. След това  внимателно вкарваме стъклените плотове в гнездата на държачите и ги задържаме с болчета.Накрая монтирваме предпазителите.

СТАТУС : Налични

ЗАБЕЛЕЖКА : Цената на стелажа е за стъклени плотове с предпазни бордове с дължина 500 мм. Тъй като в момента не разполагаме с предпазни бордове 500мм.в цвят хром, предлагаме в цвят антик при оскъпяване 1.48лв. на борд. Можете да добиете представа за цвета антик от приложената снимка на етажера с единичен плот. При желание на клиента можем да предложим стъклени плотове и предпазни бордове с дължина 540 мм в цвят антик или хром при оскъпяване от 1.89лв. на плот с предпазен борд.

78.75 лв. 97.85 лв.