Шкаф за баня MDF АПОЛО100РАЗПРОДАЖБА - 50%

                                     

     

                                       

РАЗПРОДАЖБА  - 50%                                                                            

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВЛАГОУСТОЙЧИВ MDF.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВИ АКРИЛНИ ПЕРЛЕНИ БОИ И ЛАКОВЕ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ :  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 110 Х 76 Х 45 см.

                                        ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 110 Х 110 Х 24 см.

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - МИВКА . Мебел за баня с модерни изчистени линии. Състои се от корпус , три чекмеджета с ролков механизъм , хоризонтално отваряще се вратичка , масивни хромирани дръжки , ретро умивалник и стъклен плот.

                            ШКАФ - ОГЛЕДАЛО. Състои се от вертикален плот с кристално огледало с размери 110 х 45 см. В горната част на огледалният плот  има монтиран влагоустойчив аплик с чупещо се рамо.Огледалото е 4 мм. кристално , залепено с антикондезно лепило.В дясно от огледалото е монтирана колона с размери 110 х 25 х 22 см,Тя има три прегради и масивна хромирана дръжка.

УМИВАЛНИК :В ретро стил изработен от високо - качествен порцелан. Има стандартни отвори за сифон и батерия.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтира долната част с масивни види през специални планки , като Вие определяте най удобната за Вас височина на мивката от пода. Огледалният плот има на гърба си специални монтажни планки в които влизат главичките на закрепените на стената види. Направете внимателен разчет на височината на огледалото , така че едновременно да Ви бъде удобно и да е на известно растояние от батерията. Колоната се задържа към стената чрез две види , които минават през планки монтирани в горният и долният и край. След като натегните здраво видите поставете декоративните пластмасови планки за да скриете монтажните елементи. 

СТАТУС : С поръчка, след избор на цвят и оскъпяване само с 30лв.

647.00 лв. 1294.00 лв.