0896 838-109 • 0896 838-110

Аксесоари за баня месинг етажера с протектор злато

     КАТЕГОРИЯ : ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ И АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ  -  24 - КАРАТОВО ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ

Конструкция: Състои се от два държача , стъклен плот, месингов позлатен протектор и декоративни лайстни:

                     - държачите имат прорез за закрепване на стъкленият плот.На другият край е направена резба на която се закрепва порцелановата розетка чрез гайка.

                      - стъкленият плот е с размери 11,5 х 54см.и се подпъхва в прорезите на държачите , след което се фиксира с болтчета.НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото .

                     -  протекторът се състои от П-образна пръчка и два държача. Държача има прорези в които се подпъхва стъклото и се задържа чрез болчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото .

Монтаж: Първо към стената се монтира кръгли планки с палец. Държачите имат отвори откъм розетките където влизат палците на планките. Държачите заедно с лайстните са закрепват към планките отново чрез болтчета. Накрая се монтира стъкленият плот в прорезите и внимателно се завиват болтчетата , които го фиксират към държачите. Държачите на протектора обхващат стъкленият плот и се фиксират към него чрез болчета.

59.85 лв. 76.85 лв.