0896 838-109 • 0896 838-110

Алба.Аксесоари за баня,месинг,кърп-л двоен

                КАТЕГОРИЯ : ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ И АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ

 

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от два държача , две кърподържателни тръби , четири розетки , две монтажни кръгли планки с палци и две декоративни лайстни.

                          - държачите имат в единият край странични отвори за задържане на тръбите , а в другият край отвор в който влизат палците на планките и е нарязана резба.

                          -  розетките се монтират на държачите от страната на резбата.

МОНТАЖ : Първо трябва точно да се оразмери къде трябва да се монтират планките.Техният монтаж на стената става с види , като канала на палеца трябва да гледа надоло. Добре е първоначално да  се фиксира единият държач с декоративната лайстна към палеца , което става чрез болтче. Болтчето трябва здраво да се затегне влизайки в канала на палеца. Накрая се вкарват тръбите в двата станични отвора на държачите и се закрепва и другият държач към палеца на втората планка заедно с лайстната.

ЦВЯТ : хром/мат

Статус : В наличност

33.87 лв. 39.85 лв.

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от два държача , две кърподържателни тръби , две хромирани розетки , две монтажни кръгли планки с палци и две декоративни лайстни.

                          - държачите имат в единият край два странични отвора за задържане на тръбите , а в другият край , отвор в който влизат палците на планките и е нарязана резба.

                          - хромираните розетки се монтират на държачите от страната на резбата чрез гайки.

МОНТАЖ : Първо трябва точно да се оразмери къде трябва да се монтират планките.Техният монтаж на стената става с види , като канала на палеца трябва да гледа надоло. Добре е първоначално да  се фиксира единият държач с декоративната лайстна към палеца , което става чрез болтче. Болтчето трябва здраво да се затегне влизайки в канала на палеца. Накрая се вкарват двете  тръби в  станичните отвор на държачите и се закрепва и другият държач към палеца на втората планка заедно с лайстната.