0896 838-109 • 0896 838-110

3.*****ВЛАГОУСТОЙЧЕВИ Мебели за баня от MDF РАЗПРОДАЖБА

                                  качествените стоки

             

             РАЗПРОДАЖБА - 50 %

МЕБЕЛИТЕ ЗА БАНЯ ОТ МДФ СА НА РАЗПРОДАЖБА ДО 31.01.2018Г.

 

 

      Мебелите от MDF са изключително качествени. Корпусите им са боядисани с полиуретанова боя, а вратичките, корниза и етажерата са боядисани с акрилни бисерни бои и три пласта двукомпонентен лак, след което се изпичат в камера при определена температура. Каталогът на цветовете, с който работим съдържа 2000 цвята и в рамките на десет дни можем да Ви доставим посоченият от Вас мебел в избраният от Вас цвят.

Мебели от PVC и MDF се изработват в комбинация на бяло и съответният цвят. Всеки един от тях има осветление, електрически ключ и контакт. Модел СИДЕЛА е изработен от MDF, алуминий и стъкло . Мивката е изработена от 15мм.стъкло ( не от акрил ) . За да разгледате целия шкаф, кликнете върху снимката!

На страниците на нашият електронен Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, мажете да намерите всички модели мебели за баня, произведени от нашата фирма или директен внос от производителя, изработени само от качествени водоустойчеви и влагоустойчеви материали, в различни стилове, цветове и форми,но всички те са с изключително качество на производство.Мострените шкафове са с гаранция шест месеца.Всички шкафове от MDF на разпродажба са мостри и имат гаранция шест месеца.Всички шкафове от MDF на разпродажба са мостри и имат гаранция шест месеца.

      Ако имате някакви питания, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз обстоен и компетентен отговор.

                                                          БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС !

 

 

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ...

Виж още
Шкафове за баня цени MDF СЕЛЕНА РАЗПРОДАЖБА

Shkafove za bania от MDF .  МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ...

Виж още
Shkafove za bania MDF75см. бордо РАЗПРОДАЖБА

  МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ...

Виж още
Мебели за баня MDF АПОЛО100РАЗПРОДАЖБА - 50%

  МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ...

Виж още
Мебели за баня MDFцениСИДЕЛА100мивкастъкло РАЗПРОДАЖБА