КАТЕГОРИЯ МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ОТ ПВЦ РАЗПРОДАЖБА - ЛИКВИДАЦИЯ НА ФИРМАТА

                                                 

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

                                                             

МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ

МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ОТ ПВЦ И МДФ РАЗПРОДАЖБА

                                              

МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ - В ЛЯВАТА КОЛОНА С БЯЛ ШРИФТ СА ИЗПИСАНИ ВСИЧКИТЕ ПОДКАТЕГОРИИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ.КОГАТО КЛИКНИТЕ НА КОЯТО И ДА Е ОТ ТЯХ ЩЕ СЕ ПОКАЖАТ СНИМКИТЕ И ОПИСАНИЯТА НА МОДЕЛИТЕ ОТ ТАЗИ ПОДКАТЕГОРИЯ

                        Ние от онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, Ви предлагаме мебели за баня внос от Турция,директно от производителя SBS. Разполагаме на склад с мебели за баня , от PVC и от MDF. Всяка една част от нашите мебели за баня от PVC  е изработена от 100 % PVC материал ( без пластмаса,полистирол или други некачествени материали). Поддържаме на склад следните размери и цветове :

   - шкаф за баня 55 см STD дълга база ( д.б.) - БЯЛ. 55 см. къса база ( к.б. ) - БЯЛ , ВЕНГЕ , ЧЕРВЕН , ЧЕРЕН , БОРДО И ЛИЛАВ .

   - шкаф за баня 68 см.STD д.б. - БЯЛ , ВЕНГЕ , ЧЕРВЕН , ЧЕРЕН , БОРДО , ЗЕЛЕН И ЛИЛА . 68 см. к.б. - БЯЛ,ЧЕРВЕН,ЧЕРЕН,ВЕНГЕ,БОРДО И ЛИЛАВ .

   - шкаф за баня 82 см.SERIK д.б. - БЯЛ,ЧЕРВЕН,ЧЕРЕН, ЛИЛАВ И ВЕНГЕ .  82 см. к.б. БЯЛ,ЧЕРВЕН,ЧЕРЕН,ВЕНГЕ,БОРДО И ЛИЛАВ .82см к.б.-черен и 82см д.б.- венге.

   - шкаф за баня 100см. STD ( с вграден панер за дрехи ) дълга база - БЯЛ,ЧЕРВЕН , ВЕНГЕ,БОРДО, ЧЕРЕН И ЛИЛАВ.  

   - шкаф за баня 100см STD ( с вграден панер за дрехи ) къса база - БЯЛ,ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН,БОРДО И ЛИЛАВ .

Най-новата серия мебели за баня 80см. долна част и 82см. горна част се изработват в няколко модификации кодирани както следва: 

              - 80см./1 - долната част се състои от три отделения - панер, отделение рафт и отделение с три чекмеджета.

             - 80см./4 - и при тази модификация отделенията са също три - панер, рафтово отделение и отделение с чекмедже и падаща вратичка.

             - 80см./6 - има панер, и две  рафтови отделения.

Предлаганите от нас мебели за баня от MDF са изключително качествени. Корпусите им са боядисани с полиуретанова боя , а вратичките,корниза и етажерата са боядисани с акрилни бисерни бои и три пласта двукомпонентен лак ,след което се изпичат в камера при определена температура. Фирмата производител изработва мебелите за баня в 8 цвята.Отделно предлага каталога с 2000 цвята и в рамките на седем работни дни можем да го доставим в избраният от Вас цвят. В такива случаи боядисването става ръчно и шкафа се оскъпява с 37лв. На горният модул, по желание на клиента, върху предният край на етажерата, може да се монтира протектор ( предпазителен борд ), на цена 18.85лв. 

              Мебелите от PVC и MDF се изработват в комбинация на бяло и съответният цвят и всеки един от тях има осветление,електрически ключ и контакт. 

Гаранцията на шкафовете за баня са различни в зависимост от материала, цвета, дали са на редовна цена, намалени или са мостри. Белите PVC шкафове имат гаранция 5год., цветните, понеже са боядисани и лакирани са с гаранция 1 год. и почистването става само с вода и навлажнена мека кърпа. Не трябва да се почистват с препарати защото съдържат кисилинни съставки.

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com 

                                                  

МОЛЯ, НЕ ГЛЕДАЙТЕ СНИМКИТЕ ПОД ТОЗИ ТЕКСТ - ТЕ НЕ СА АКТУАЛНИ !

                НА ЛЯВАТА ТЕКСТОВА КОЛОНА ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИЧКИ АКТУАЛНИ  ПОДКАТЕГОРИИ И МОДЕЛИ С ТЕХНИТЕ СНИМКИ И ОПИСАНИЯ

 

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ НА НАШАТА ...

Виж още
3.*****ВЛАГОУСТОЙЧЕВИ Мебели за баня от MDF РАЗПРОДАЖБА

              МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА ...

Виж още
Шкаф за баня PVC65см.бял РАЗПРОДАЖБА -40%

                            ...

Виж още
Шкаф за баня MDF АПОЛО100РАЗПРОДАЖБА - 50%

               МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА ...

Виж още
Колона за баня117см лукс-панер РАЗПРОДАЖБА

                        ...

Виж още
Шкаф MDF СИДЕЛАстъклена мивкаРАЗПРОДАЖБА -50%

      МЕБЕЛ ЗА БАНЯ " ЛЕДА "  РАЗМЕРИ ...

Виж още
Шкаф за баня PVC ЛЕДА100см.РАЗПРОДАЖБА -50%
1 2 3