0896 838-109 • 0896 838-110

Делфин-Аксесоари за баня месинг,етаж.бордРАЗПРОДАЖБА

 

                                Обзавеждане за баня от месинг

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ

Конструкция: Състои се от два държача , стъклен плот , две кръгли монтажни планки с палци и протектор.

                     - държачите имат прорез за закрепване на стъкленият плот.На другият край на всеки държач е направена резба на която се закрепва розетка. 

                      - стъкленият плот е с размери 11,5 х 54см.и се подпъхва в прорезите на държачите , след което се фиксира с болтчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото .

                      - протектора се състои от предпазна пръчка и два малки държача с прорези. Държача има прорези в които се подпъхва стъклото и се задържа чрез болчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото .

Монтаж: Първо към стената се монтира кръглата планка с палеца. Държачите имат отвор откъм розетките където влизат палците на планките. Държачите се закрепват към планките отново чрез болтчета. Стъкленият плот се вкарва в прорезите и внимателно  завивате болтчетата , които го фиксират към държачите. Накрая се монтира протектора , като малките държачи се прикрепват към стъкленият плот посредством болчета.

В МОМЕНТА НАШИЯТ МАГАЗИН ПРЕДЛАГА МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ НА РАЗПРОДАЖБА!

33.85 лв. 41.85 лв.