0896 838-109 • 0896 838-110

Доставка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

          БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ЗА МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ,

       ТРАНСПОРТНИТЕ ИМ РАЗХОДИ СА ЗА НАША СМЕТКА!

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ОТДЕЛ " ПРОДАЖБИ " ПОДДЪРЖА 24-ЧАСОВО ДЕЖУРСТВО, ТАКА ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ СВОИТЕ ПОРЪЧКИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО, ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪБОТА, НЕДЕЛЯ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

Уважаеми клиенти, за страната доставката се извършва с куриер. Доставки не се извършват в неделя, както и на официални празници. Транспортните разходи и таксите по наложения платеж са за сметка на клиента.Работим с куриерски фирми SPEEDY, ЕКОНТ и  DGL EXPRESS, при които имаме договорени отстъпки.  Актуалната  тарифа на SPEEDY провери в https://www.speedy.bg/ Посочените цени в тарифата са без ползваната отстъпка от Вас на основание договора ни с куриера. Отстъпката, която ползваме от SPEEDY е 20% от офис до врата,плюс 15% за доставка от офис до офис.  За преференциалните цени на куриерските услуги, които ползваме при DGL EXPRESS се информирайте от прикачения файл по-долу. Обръщаме Ви внимание, че заплащането на стоката от Вас с "наложен платеж" оскъпява цената на куриерската Ви услуга с таксата на куриера за извършването на тази услуга. Таксата на куриера за извършване на услугата е 0,6 % от цената на пратката /стоката/.   Имате право да върните стоката в четиринадесет дневен срок.

ЗА ГРАД БУРГАС всички артикули могат да се закупят веднага или с поръчка от МАГАЗИН за аксесоари за баня, мебели за баня, огледала за баня, луксозен и старинен обков на ул. Фердинандова № 53. Поръчките се изпълняват в срок от 3 до 10 дни в зависимост от модела и цветът на аксесоарите. Стоката се получава директно от магазина.