Доставка

                                                          УВАЖАЕМИ КПИЕНТИ, 

 

                                   ,Можете да направите Вашите поръчки на Е-мail адрес: bani.obkov@gmail.com. или на телефон 0896838109

         Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, както и да уведоми фирма МЕТАЛАРТ на тел.0896838109.

         Всички пратки с куриерска фирма пътуват с опции известяване на клиента чрез SMS и преглед.

 

 

                                                  УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

                         ПОРЪЧЕНАТА СТОКА СЕ ИЗПРАЩА ЧРЕЗ КУРИЕРСКА ФИРМА. РАБОТИМ С ДВЕ КУРИЕРСКИ ФИРМИ ЕКОНТ И СПИДИ. ЗАПЛАЩАНЕТО НА СТОКАТА СТАВА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕТО НА СТОКАТА В ОФИСА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА ( АКО Е ДО ОФИС ) ИЛИ НА РЪКА НА КУРИЕРА ( АКО Е ДО ПОСОЧЕН ОТ ВАС АДРЕС ) . КУРИЕРСКАТА ФИРМА ВИ ИЗДАВА КАСОВ БОН. МОЖЕТЕ ДА ПЛАТИТЕ И ПО БАНКОВ ПЪТ, АКО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАЯВИТЕ ТОВА, ПРИ КОЕТО ВИ ДАВАМЕ НАШАТА БАНКОВА СМЕТКА.

Магазин  гр. Бургас ул. Фердинандова № 53

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ОТДЕЛ " ПРОДАЖБИ " ПОДДЪРЖА 24-ЧАСОВО ДЕЖУРСТВО, ТАКА ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ СВОИТЕ ПОРЪЧКИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО, ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪБОТА, НЕДЕЛЯ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

                          

 

Уважаеми клиенти, желателно е при въпроси от Ваша страна и уточнение относно Вашето конкретно желание и поръчка да се обадите на посочените телефони. Поръчката следва да бъде писмено потвърдена на нашия електронен адрес след уточняването й по телефона. 

МЕТОДИТЕ НА ПЛАЩАНЕ СА:

1. Може да платите по банков път. Поръчката се изпълнява след получаване на сумата по банковата ни сметка, която ще Ви бъде посочена след съгласуване и приемане на поръчката. 

2. Може да платите с наложен платеж : дължимата цена и разходите по доставката се заплащат на куриера при получаването на стоката. 

Срокът на доставка е от 3 до 10 дни за стоки на склад. При евентуално изчерпани количества на някой от продуктите, при  запитване и желание за поръчка от Ваша страна ще Ви уведомим за срока, в който може да бъде доставен. Поръчката ще бъде приета след съгласие за срока от Ваша страна. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                     

          БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ЗА МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ,

       ТРАНСПОРТНИТЕ ИМ РАЗХОДИ СА ЗА НАША СМЕТКА ЗА

                                      ГРАД БУРГАС!

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ОТДЕЛ " ПРОДАЖБИ " ПОДДЪРЖА 24-ЧАСОВО ДЕЖУРСТВО, ТАКА ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ СВОИТЕ ПОРЪЧКИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО, ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪБОТА, НЕДЕЛЯ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

Уважаеми клиенти, за страната доставката се извършва с куриер. Доставки не се извършват в неделя, както и на официални празници. Транспортните разходи и таксите по наложения платеж са за сметка на клиента.Работим с куриерски фирми SPEEDY, ЕКОНТ и  DGL EXPRESS, при които имаме договорени отстъпки.  Актуалната  тарифа на SPEEDY провери в https://www.speedy.bg/ Посочените цени в тарифата са без ползваната отстъпка от Вас на основание договора ни с куриера. Отстъпката, която ползваме от SPEEDY е 20% от офис до врата,плюс 15% за доставка от офис до офис.  За преференциалните цени на куриерските услуги, които ползваме при DGL EXPRESS се информирайте от прикачения файл по-долу. Обръщаме Ви внимание, че заплащането на стоката от Вас с "наложен платеж" оскъпява цената на куриерската Ви услуга с таксата на куриера за извършването на тази услуга. Таксата на куриера за извършване на услугата е 0,6 % от цената на пратката /стоката/.   Имате право да върните стоката в четиринадесет дневен срок.

ЗА ГРАД БУРГАС всички артикули могат да се закупят веднага или с поръчка от МАГАЗИН за аксесоари за баня, мебели за баня, огледала за баня, луксозен и старинен обков на ул. Фердинандова № 53. Поръчките се изпълняват в срок от 3 до 10 дни в зависимост от модела и цветът на аксесоарите. Стоката се получава директно от магазина.