0896 838-109 • 0896 838-110

Елиса.Аксесоари,месинг,етаж.протект.зл.пръчка

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ

Конструкция: Състои се от два позлатени държача с розетки , стъклен плот, предпазна пръчка с две колонки и позлатени декоративни лайстни:

                     - държачите имат прорез за закрепване на стъкленият плот.На другият край е направена резба на която се закрепват месинговите розетки.

                      - стъкленият плот е с размери 11,5 х 54см.и влиза в прорезите на държачите , след което се фиксира с болтчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото .

                      - колонките на протектора имат отвори където влизат краищата на позлатената предпазна пръчка и прорези за монтаж на протектора

                        към стъклото на етажерата. Държача има прорези в които се подпъхва стъклото и се задържа чрез болчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото .

Монтаж: Първо към стената се монтира кръгла планка с палец. Държачите имат отвор откъм розетката където влизат палците на планките. Държачите заедно с лайстните се закрепват към планките отново чрез болтчета.След това се монтира стъкленият плот в прорезите и внимателно се завиват болтчетата , които го фиксират към държачите.  Накрая стъкленият плот се подпъхва в прорезите на колонките на протектора и внимателно се завиват болтчетата , които го фиксират към колонките.Предпазната пръчка се закрепва към колонките на протектора чрез болчета, коите се завиват посредством шестограм, който влиза в комплекта.

Статус : В наличност

 

 

 

 

44.85 лв. 51.85 лв.