0896 838-109 • 0896 838-110

Етажера-месинг,ст.злато/хром с протектор

Конструкция: Състои се от два държача , стъклен плот, декоративни хромирани лайстни и предпазителен борд с държачи старо злато и хромирана пръчка:

                     - държачите имат прорези за закрепване на стъкленият плот.На другият край е направена резба на която се закрепва месинговата розетка в цвят старо злато и малка декоративна розетка в цвят хром.

                      - стъкленият плот е с размери 11,5 х 54см.и се подпъхва в прорезите на държачите , след което се фиксира с болтчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото .

                       - протектора се състои от предпазна пръчка и два малки държача с прорези. Държача има прорези в които се подпъхва стъклото и се задържа чрез болчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото .

Монтаж: Първо към стената се монтират две кръгла планки с палец. Държачите имат отвор откъм розетката където влизат палците на планките. Държачите заедно с лайстните се закрепват към планките отново чрез болтчета. Накрая се монтира стъкленият плот в прорезите и внимателно се завиват болтчетата , които го фиксират към държачите.

Статус : Налични

39.85 лв. 47.85 лв.