0896 838-109 • 0896 838-110

Етажерка-месинг1-на хром овал-закачалки, с обков

               НИЕ  БЪЛГАРИТЕ  СМЕ  МНОГО БОГАТИ ХОРА. МНОГО РЯДКО ПИТАМЕ ЗА МАТЕРИАЛА ОТ КАЙТО Е НАПРАВЕН ЕДИН ПРОДУКТ, В СЛУЧАЯТ ЕТАЖЕРАТА ЗА БАНЯ. ОСНОВНО СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ЦЕНАТА. КУПУВАМЕ НАЙ ЕВТИНАТА ЕТАЖЕРА ЗА БАНЯ, КОЯТО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА РЪЖДЯСВА, СЛЕД КОЕТО  КУПУВАМЕ ОТНОВО СЪЩАТА ИЛИ ПОДОБНА ЕВТИНА ЕТАЖЕРА ЗА БАНЯ, КОЯТО ОТНОВО РЪЖДЯСВА И Я ИЗХВЪРЛЯМЕ И НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ЕТАЖЕРАТА НИ Е ИЗЛЯЗЛА МНОГО, МНОГО ПО СКЪПА ОТ ЕДНА КАЧЕСТВЕННА МЕСИНГОВА ЕТАЖЕРА ЗА БАНЯ, КОЯТО ПРАКТИЧЕСКИ Е ВЕЧНА.

         ОЩЕ ОТ ДРЕВНОСТА МЪДРИТЕ ХОРА СА КАЗАЛИ ЧЕ : ЕВТИНОТО ВИНАГИ ИЗЛИЗА МНОГО, МНОГО СКЪПО!

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Етажерите които ние предлагаме  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи че изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите аксесоари за баня и кухня.

 

МАТЕРИАЛ : Решетъчните етажери са произведени от МАСИВЕН МЕСИНГ.

РАЗМЕР : 20 х 20см. с две закачалки - едно ниво

ЦВЯТ : Хром - никелово покритие.

СТАТУС : Налични

28.85 лв. 37.85 лв.