КАТЕГОРИЯ СМЕСИТЕЛИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ РАЗПРОДАЖБА - ЛИКВИДАЦИЯ НА ФИРМАТА-40%/

                              

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

      ЛИКВИДАЦИЯ НА КАТЕГОРИЯ ПРОДУКТИ - СМЕСИТЕЛНИ БАТЕРИИ

Взехме решение да прекратим вноса и продажбата на смесителни батерии, тъй като оперираме с над 9000 продукта. Останалите в момента смесителни батерии са на нашата страница на разпродажба, до изчерпване на количествата.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, в цвят СТАРО ЗЛАТО можете да си поръчате качествени неръждаеми аксесоари за баня изработени от МЕСИНГ.За целта трябва да отидите на продуктова категория " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ ", серията ЕЛЕКТРА - ЕЛЕКТРА 1 - аксесоарите са изцяло в цвят СТАРО ЗЛАТО, ЕЛЕКТРА 2 - аксесоарите са комбинация на ПОРЦЕЛАН и СТАРО ЗЛАТО и ЕЛЕКТРА 3 - аксесоарите са комбинация на ХРОМ и СТАРО ЗЛАТО.

                            ...

Виж още
Канелка месинг бяло/хром - 50%
1 2