КАТЕГОРИЯ СТАРИНЕН ОБКОВ ОТ МЕСИНГ РАЗПРОДАЖБА - ЛИКВИДАЦИЯ НА ФИРМАТА-от 30% до 70%

     ПРОИЗВОДИТЕЛ Yilmaz Kardesler ТУРЦИЯ

 

              ТОВА СА КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ ИЗРАБОТЕНИ ОТ МЕСИНГ!

     ИЗДЕЛИЯТА ИЗРАБОТИНИ ОТ МЕСИНГ ПРАКТИЧЕСКИ СА ВЕЧНИ!

Този СТАРИНЕН ОБКОВ ОТ МЕСИНГ се нарича още АНТИЧЕН ОБКОВ , защото мотивите изобразени на отделните изделия са взаимствани от антични предмети от бита и оръжието на древна Елада,Рим и Египет,от траките,галите,скитите и други древни народи,Предлаганият от нас СТАРИНЕН ОБКОВ се изработват от бронз и месинг.Например при  дръжките за врати, плочите се произвеждат от месинг,а ръкохватките,от бронз. Продуктите изработени от тези два метала,имат добри пластични показатели,голяма корозионна защита от въздух и вода,с други думи,тези изделия НЕ РЪЖДЯСВАТ.Пред вид на това ,че нашият СТАРИНЕН ОБКОВ ОТ МЕСИНГ се изработва от сплави на медта ,те могат отлично да се галванизират т.е.да се хромират,позлатяват и помедняват, да се оксидирват и боядисват с пистолет или  прахово. Когато се остави естественият цвят на метала,за да не патинира е необходимо всеки СТАРИНЕН ОБКОВ ОТ МЕСИНГ да се лакира със специални водоустойчеви лакове,след което лаковото покритие се изпича в пещ при определена температура. Всяка една от дръжките за врати на този СТАРИНЕН ОБКОВ ОТ МЕСИНГ може по поръчка на клиента да се изработи в тип розетка, като цените (на едро без ддс) се запазват същите ,както при дръжките с плочи. Ние предлагаме и СТАРИНЕН ОБКОВ ОТ МЕСИНГ тип розетка при които отпада изискването за определен стандарт.Дръжките тип плоча се произвеждат със стандарт за секретни 85мм.,а за обикновенни и сервизни 90мм.

Голяма част от изделията на този обков са в стил ВИНТИДЖ, най вече винтидж мебелни дръжки

 Чрез настоящият сайт Магазин за обзавеждане за баня,аксесоари за баня, СТАРИНЕН ОБКОВ ОТ МЕСИНГ и мебели за баня, Ви предлагаме снимков материал с описания и цени на над 2500 артикула.

         Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз обстоен и компетентен отговор.

 

МОЛЯ, НЕ ГЛЕДАЙТЕ СНИМКИТЕ ПОД ТОЗИ ТЕКСТ - ТЕ НЕ СА АКТУАЛНИ !

                НА ЛЯВАТА ТЕКСТОВА КОЛОНА ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИЧКИ АКТУАЛНИ  ПОДКАТЕГОРИИ И МОДЕЛИ С ТЕХНИТЕ СНИМКИ И ОПИСАНИЯ

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ НА НАШАТА ...

Виж още
3.*****ХОТЕЛСКИ АКСЕСОАРИ ОТ МЕСИНГ СТАРИННИ ЛИКВИДАЦИЯ-РАЗПРОДАЖБА-50%

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ РАЗМЕРИ : Ширина на ...

Виж още
Дръжки лет./плъзг. врати,месингА171 ЛИКВИДАЦИЯ-45%
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15