0896 838-109 • 0896 838-110

Колона за баня PVC цени бяла панер РАЗПРОДАЖБА 196см.

                                    

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВОДОУСТОЙЧИВО PVC.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВ PVC - ГЛАНЦ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ : КОЛОНА ЗА БАНЯ Ш - З4см. В - 196см. Д - 35см.

КОНСТРУКЦИЯ : Колоната се изработва на три нива. Горното ниво има три рафта оформено от два плота и мебелна вратичка с хромирана дръжка. Средното ниво представлява чекмедже с ролков механизъм и хромирана дръжка. Долното ниво има падаща вратичка на която е закрепен хромиран панер за дрехи с хромирана дръжка.На дъното на колоната се монтират четери регулеруеми крачетае.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтират крачетата на долната част с види , след което шкафа се поставя на избраното от Вас място и се нивелира.Ако се опасявате , че може случайно да го съборите , задръжте колоната към стената с помоща на вида през планката , която е монтирана във вътрешноста на горното ниво.

ЦВЯТ : В момента на склад разполагаме с колони в цвят бял , бордо , черен , червен и венге , .При поръчка можем да Ви доставим шкафа в избран от Вас цвят , само за десет работни дни. За целта Ви предлагаме богат избор на над 2000 цвята акрилни перлени бои и лакове. Посочената цена се отнася само за бяла колона. 

ГАРАНЦИЯ : ЗА МОСТРА - 6 МЕСЕЦА

                    

438.00 лв. 627.00 лв.