Контакти

                                    УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ

 

                       Можете да направите Вашите поръчки на Е-мail адрес: bani.obkov@gmail.com. или на телефон 0896838109

                                                    УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

                         ПОРЪЧЕНАТА СТОКА СЕ ИЗПРАЩА ЧРЕЗ КУРИЕРСКА ФИРМА. РАБОТИМ С ДВЕ КУРИЕРСКИ ФИРМИ ЕКОНТ И СПИДИ. ЗАПЛАЩАНЕТО НА СТОКАТА СТАВА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕТО НА СТОКАТА В ОФИСА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА ( АКО Е ДО ОФИС ) ИЛИ НА РЪКА НА КУРИЕРА ( АКО Е ДО ПОСОЧЕН ОТ ВАС АДРЕС ) . КУРИЕРСКАТА ФИРМА ВИ ИЗДАВА КАСОВ БОН. МОЖЕТЕ ДА ПЛАТИТЕ И ПО БАНКОВ ПЪТ, АКО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАЯВИТЕ ТОВА, ПРИ КОЕТО ВИ ДАВАМЕ НАШАТА БАНКОВА СМЕТКА.

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ОТДЕЛ " ПРОДАЖБИ " ПОДДЪРЖА 24-ЧАСОВО ДЕЖУРСТВО, ТАКА ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ СВОИТЕ ПОРЪЧКИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО, ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪБОТА, НЕДЕЛЯ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

 Нашият МАГАЗИН за аксесоари за баня, мебели за баня, огледала за баня, луксозен и старинен обков се намира на адрес в гр. Бургас ул. Фердинандова № 53

При направено запитване  чрез  тази форма потребителят декларира , че доброволно предоставят личните си данни, а именно Име, Фамилия, телефон и имейл адрес и декларира, че дава съгласие  търговецът „Металарт” ООД, гр. Бургас да събира, съхранява и обработва посочените личните данни с цел обработката на поръчката Ви, изпращането на стоката и уведомяването за изпълнението й. Потребителят декларира, че е запознат с целите, средствата  и условията за обработване на личните му данни съгласно посоченото в меню ”Администриране на лични данни” в сайта; Доброволния характер на предоставяне на данните и последиците от отказа за предоставянето им; Правото на достъп, коригиране и изтриване на събраните данни; Наименованието и адреса на търговеца и правото на жалба до КЗЛД.

С радост ще се свържем с Вас при проявен интерес към предлаганите от нас стоки

Благодарим Ви предварително!