0896 838-109 • 0896 838-110

Мебели за баня PVC65 см.д.лилаРАЗПРОДАЖБА

       БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВОДОУСТОЙЧИВО PVC.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВ PVC - ГЛАНЦ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ : ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ  65 Х 84 Х 35 см.

                                       ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 65 Х 112 Х 24 см.

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - МИВКА . Мебел за баня с класически изчистени линии. Състои се от корпус , специално изработен за вграждане на умивалник , две вратички с механизъм SOFT CLOSE ( плавно затваряне ) и хромирани дръжки , вградена мивка и четири броя регулируеми  крачета.

                            ШКАФ - ОГЛЕДАЛО. Състои се от дясна или лява колонка с вратичка и хромирана дръжка.Вратичката е снабдена с механизъм за плавно затваряне. В горната част на шкафа има монтирана козирка с вградени влагоустойчеви електрически контакт , електрически ключ и осветление.Огледалото е 4 мм. кристално , залепено с антикондезно лепило. Под огледалото е закрепена етажера.

УМИВАЛНИК : Изработен от високо - качествен порцелан с двустранен плот и предпазни бордове. Има стандартни отвори за сифон и батерия.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтират крачетата на долната част с види , след което шкафа се поставя на избраното от Вас място и се нивелира. Горната част се поставя върху борда на мивката и са отбелязват местата на двете закрепващи види.Сваляте горната част , разпробивате необходимите отвори и поставяте дюблите.Връщате отново горната част , здраво натягате видите и поставяте декоративните планки за да прикриете монтажните елементи.

ЦВЯТ : В момента на склад разполагаме в цвят лилав.При поръчка можем да Ви доставим шкафа в избран от Вас цвят , само за десет работни дни, при допълнително заплащане от 30лв За целта Ви предлагаме богат избор от над 200цвята полиуретанови бои.

СТАТУС : С поръчка, след избор на цвят.

387.00 лв. 588.00 лв.