0896 838-109 • 0896 838-110

Мебели за баня PVC цени 55см Серик к.бял РАЗПРОДАЖБА

       БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВОДОУСТОЙЧИВО PVC.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВ PVC - ГЛАНЦ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ :  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 55 Х 84 Х 35 см.

                                        ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 65 Х 70 Х 18 см.

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - МИВКА . Мебел за баня с класически изчистени линии. Състои се от корпус , специално изработен за вграждане на умивалник , горна падаща вратичка , чекмедже , хромирани дръжки , вградена мивка и четири броя регулируеми  крачета.

                            ШКАФ - ОГЛЕДАЛО. Състои се от дясна или лява колонка с вратичка и хромирана дръжка.Вратичката е снабдена с механизъм за плавно затваряне. В горната част на шкафа има монтирана козирка с вградени влагоустойчеви електрически контакт , електрически ключ и осветление.Огледалото е 4 мм. кристално , залепено с антикондезно лепило. Под огледалото е закрепена етажера на която, по желание на клиента може да се монтира предпазен борд ( протектор ). Неговата цена е 17лв. и не влиза в цената на шкафа. Предлагаме месинговия предпазен борд като един вид бонус, защото върху цената на която ние го закопуваме - 8.5евро, не начисляваме разходи и печалба - това е цената на производителя.

УМИВАЛНИК : Изработен от високо - качествен порцелан с двустранен плот и предпазни бордове. Има стандартни отвори за сифон и батерия.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтират крачетата на долната част с види , след което шкафа се поставя на избраното от Вас място и се нивелира. Горната част се поставя на избраната от Вас височина и се отбелязват местата на двете закрепващи види.Сваляте горната част , разпробивате необходимите отвори и поставяте дюблите.Връщате отново горната част , здраво натягате видите и поставяте декоративните планки за да прикриете монтажните елементи.

ЦВЯТ : В момента на склад не разполагаме с бели комплекти. При поръчка можем да Ви доставим шкафа в избран от Вас цвят , само за десет работни дни, при допълнително заплащане от 30лв  За целта Ви предлагаме богат избор на над 500 цвята полиуретанови бои.

СТАТУС : С поръчка, след избор на цвят.

389.00 лв. 537.00 лв.