0896 838-109 • 0896 838-110

Мебели за баня PVC,68см STD къса база бордо

 

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВОДОУСТОЙЧИВО PVC.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВ PVC - ГЛАНЦ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ :  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ БОРДО 68 Х 84 Х 35 см.

                                        ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ БОРДО 68 Х 70 Х 18 см.

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - МИВКА . Мебел за баня с класически изчистени линии. Състои се от корпус , специално изработен за вграждане на умивалник , две вратички с механизъм SOFT CLOSE ( плавно затваряне ) , хромирани дръжки , вградена мивка и четири броя регулируеми  крачета.

                            ШКАФ - ОГЛЕДАЛО. Състои се от дясна или лява колонка с вратичка и хромирана дръжка.Вратичката е снабдена с механизъм за плавно затваряне. В горната част на шкафа има монтирана козирка с вградени влагоустойчеви електрически контакт , електрически ключ и осветление.Огледалото е 4 мм. кристално , залепено с антикондезно лепило. Под огледалото е закрепена етажера на която e монтиран предпазен борд ( протектор ).

УМИВАЛНИК : Изработен от високо - качествен порцелан с двустранен плот и предпазни бордове. Има стандартни отвори за сифон и батерия.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтират крачетата на долната част с види , след което шкафа се поставя на избраното от Вас място и се нивелира. Горната част се поставя на избраната от Вас височина и се отбелязват местата на двете закрепващи види.Сваляте горната част , разпробивате необходимите отвори и поставяте дюблите.Връщате отново горната част , здраво натягате видите и поставяте декоративните планки за да прикриете монтажните елементи.

ЦВЯТ : В момента на склад разполагаме комплекти в цвят черно , червено , венге , бордо и лилаво . При поръчка можем да Ви доставим шкафа в избран от Вас цвят , само за десет работни дни.

СТАТУС : С поръчка, след избор на цвят.

 

                     

397.00 лв. 481.00 лв.