0896 838-109 • 0896 838-110

Мебели за баня PVC/MDF106см.-РАЗПРОДАЖБА - 50%

                                          ТОЗИ ШКАФ Е ЕДНО ИНТЕРЕСНО СЪЧЕТАНИЕ НА МАТЕРИАЛИТЕ PVC И MDF

МАТЕРИАЛ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВО PVC и ВЛАГОУСТОЙЧИВ MDF

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ :  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 100 Х 84 Х 40 см.

                                            ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 106 Х 105 Х 18 см.

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - МИВКА - изработен от водоустойчиво PVC. Мебел за баня с класически изчистени линии. Състои се от корпус , специално изработен за вграждане на умивалник , две вратичкаи с механизъм SOFT CLOSE ( плавно затваряне) и странична падаща вратичка с вграден хромиран панер, хромирани дръжки , вградена мивка и четири броя регулируеми  крачета.

                            ШКАФ - ОГЛЕДАЛО изработен от влагоустойчив MDF и се състои се от дясна и лява колонки с красиво остъклени вратички и хромирани дръжки. В горната част на шкафа има монтирана козирка с вградени влагоустойчиви електрически контакт , електрически ключ и осветление.Огледалото е 4 мм. кристално , залепено с антикондезно лепило. Под огледалото има монтирана етажера с предпазни бордове в двата края. Долният край на плота влиза в специален алуминиев водобранен профил.

УМИВАЛНИК : Изработен от високо - качествен порцелан с двустранен плот и предпазни бордове. Има стандартни отвори за сифон и батерия.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтират крачетата на долната част , след което шкафа се поставя на избраното от Вас място и се нивелира. Горната част се поставя върху мивката и се отбелязват местата на двете закрепващи види.Сваляте горната част , разпробивате необходимите отвори и поставяте дюблите.Връщате отново горната част , здраво натягате видите и поставяте декоративните планки за да прикриете монтажните елементи.

ЦВЯТ : В момента на склад разполагаме само с шкаф в цвят пурпурно бордо. При поръчка можем да Ви доставим шкафа в избран от Вас цвят , само за десет работни дни, при допълнително заплащане от 30лв  За целта Ви предлагаме богат избор на над 2000 цвята. По  желание на клиента можем с Email да изпратим каталога с цветовете.

СТАТУС : С поръчка, след избор на цвят.

537.00 лв. 1074.00 лв.