0896 838-109 • 0896 838-110

Мебели за баняPVCцени82SERIKк.червенРАЗПРОДАЖБА

       БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВОДОУСТОЙЧИВО PVC.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВ PVC - ГЛАНЦ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ :  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 82 Х 84 Х 35 см.

                                        ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 82 Х 70 Х 18 см.

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - МИВКА . Мебел за баня с класически изчистени линии. Състои се от корпус , специално изработен за вграждане на умивалник , горна падаща вратичка , чекмедже , странична вратичка с механизъм SOFT CLOSE ( плавно затваряне)  , хромирани дръжки , вградена мивка и четири броя регулируеми  крачета.

                            ШКАФ - ОГЛЕДАЛО. Състои се от дясна и лява колонки с вратички и хромирани дръжки.Вратичките е снабдени с механизъм за плавно затваряне. В горната част на шкафа има монтирана козирка с вградени влагоустойчиви електрически контакт , електрически ключ и осветление.Огледалото е 4 мм. кристално , залепено с антикондезно лепило. Под огледалото е закрепена етажера на която, по желание на клиента може да се монтира предпазен борд ( протектор ). Неговата цена е 17лв. и не влиза в цената на шкафа. Предлагаме месинговия предпазен борд като един вид бонус, защото върху цената на която ние го закопуваме - 8.5евро, не начисляваме разходи и печалба - това е цената на производителя.Започнахме да предлагаме предпазен борд, слад няколко случая на счупени мивки от падането върху тях на флакони одеколон от масивно стъкло.При наличие на предпазен борд, вече над 10години, не сме имали нито един случай на счупена или наранена мивка.

УМИВАЛНИК : Изработен от високо - качествен порцелан с двустранен плот и предпазни бордове. Има стандартни отвори за сифон и батерия.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтират крачетата на долната част с види , след което шкафа се поставя на избраното от Вас място и се нивелира. Горната част се поставя на избраната от Вас височина и се отбелязват местата на двете или четерите закрепващи види.Сваляте горната част , разпробивате необходимите отвори и поставяте дюблите.Връщате отново горната част , здраво натягате видите и поставяте декоративните планки за да прикриете монтажните елементи.

ЦВЯТ : В момента на склад разполагаме с бели и комплекти в цвят  червен и венге. При поръчка можем да Ви доставим шкафа в избран от Вас цвят , само за десет работни дни, при допълнително заплащане от 30лв  За целта Ви предлагаме богат избор на над 200 цвята полиуретанови бои.

СТАТУС : С поръчка, след избор на цвят.

 

539.85 лв. 719.00 лв.