ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ РАЗПРОДАЖБА - ЛИКВИДАЦИЯ НА ФИРМАТА

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ

                                          ПРОИЗВОДИТЕЛ CSK ТУРЦИЯ

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Етажерите които ние предлагаме  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи че изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите аксесоари за баня и кухня.

            В ЛЯВАТА КОЛОНА С БЯЛ ШРИФТ СА ИЗПИСАНИ ВСИЧКИТЕ МОДЕЛИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ.КОГАТО КЛИКНИТЕ НА КОЙТО И ДА Е МОДЕЛ ОТ ТЯХ, ЩЕ СЕ ПОКАЖАТ СНИМКИТЕ И ОПИСАНИЯТА НА АРТИКУЛИТЕ НА ТОЗИ МОДЕЛ.

 

       АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ-

 

          ТОВА СА  ВЕЧНИТЕ АКСЕСОАРИ !

         Нашият онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня от порцелан и месинг, обков и дръжки за врати е специализиран в търговията с мебели за баня, тоалетни кошчета и четки, огледала, луксозен и старинен обков, но най-вече с АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ ПОРЦЕЛАН И МЕСИНГ. Поддържаме складови наличности на повече от 35модела аксесоари за баня, и което е най - важно- всички те са изработени от МЕСИНГ. Ние сме от малкото, ако не и единствената у нас фирма, която предлага аксесоари за баня от порцелан и месинг като комбинация на хромирани и цветни елементи. Разполагаме с каталог от над 2000 цвята перлени бои, което дава възможност  нашите клиенти да изберат този цвят, който най- добре ще се съчетае с останалото обзавеждане на банята. Доставката на цветните АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ ПОРЦЕЛАН И МЕСИНГ извършваме за не повече от 5 дни. Освен това, в избраният от Вас цвят може да си поръчате и мебел за баня, тоалетни кошчета, тоалетни четки и дозатори за течен сапун.

Аксесоарите за баня са много важен елемент от процеса на обзавеждане на Вашата баня. Също така са завършващ елемент от дизайна на красивата и стилна баня..Дизайнът на тези елементи днес е резултат от интензивна работа по проучване и изследване, целящи да обособят  банята в активен компонент, интегриран в общия проект за обзавеждане на това помещение.Поради тази причина в банята не са необходими само най-важните компоненти като водопроводни инсталации, кранове и тоалетни, но също така и всички онези елементи, които могат да имат отражение върху комфорта и обстановката. Между тайните за обзавеждане на банята със стил, е изборът на аксесоари за баня. Те са отличителен завърак на обзавеждането и подчертават Вашите мебели в нея. Определят вкуса и Вашата индивидуалност. Спомагат за подобряване да затворете целия цикил на дизайна. Изборът на аксесоарите за банята е забавен и приятен процес. Съобразате избора с мебелите, цветовете и покритията и най-вече с избрания от Вас стил: класически, съвременен, ретро или луксозен.

       Досега Ви представихме аксесоарите за баня, които внасяме директно от производители. От една година започнахме съвместно производство със фирмата CSK на изключително красиви и стилни аксесоари за баня от порцелан и месинг в цвят антик, полиран антик, старо злато,сатен, хром и бяло-хром комбинирани с порцеланови розетки, сапунери, чаши за зъбни четки и контейнери за тоалетни четки. Нашите клиенти харесват нашите аксесоари за баня от порцелан и месинг и отзивите за тях са изключително добри. Модела аксесоари за баня от порцелан и месинг се нарича БОЛЕРО и можете да го разгледате в категория АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ ПОРЦЕЛАН И МЕСИНГ. Сигурни сме, че ще останете очаровани.

       Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com 

               БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА ГРАД БУРГАС !

 

 

 

 МОЛЯ, НЕ ГЛЕДАЙТЕ СНИМКИТЕ ПОД ТОЗИ ТЕКСТ - ТЕ НЕ СА АКТУАЛНИ !

                НА ЛЯВАТА ТЕКСТОВА КОЛОНА ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИЧКИ АКТУАЛНИ  ПОДКАТЕГОРИИ И МОДЕЛИ С ТЕХНИТЕ СНИМКИ И ОПИСАНИЯ

 

    качествените стоки    ХУБАВИ И НА ...

Виж още
38.-----Неръждаеми аксесоари за баня - КОНСУМАТИВИ

МОДЕЛ - ВЕНЕРА МАТЕРИАЛ - Масивен ...

Виж още
Етажера, месинг,тройно покритие-30%

Материал : Кристално огледало за баня в рамка от ...

Виж още
Кристално огледало ПЕПЕРУДА рамка,месинг-35%

Кристално огледало в месингова рамка м-л ...

Виж още
Кристално огледало в рамка месинг м-л МОХМ -35%

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ Конструкция: Състои се ...

Виж още
Етажерка за баня с протектор-месинг/порцлан-35%

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ Конструкция: Състои се ...

Виж още
Болеро-старо злато.Аксесоари порц.етаж.протектор -30%

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ Конструкция: Състои се ...

Виж още
Болеро-хр/сатен,порц.етажерка протектор -35%

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ Конструкция: Състои се ...

Виж още
Болеро-антик,порц.етажера протектор -30%

                          ...

Виж още
Делфин-месинг,етаж.с протектор-35%
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11