НЕРЪЖДАЕМИ РЕШЕТЪЧНИ етажери за баня от МЕСИНГ

                  АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

качествените стоки

изработени от месинг, не ръждясват - практически са вечни

 

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Етажерите които ние предлагаме  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи че изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите аксесоари за баня и кухня.

     

  Предлаганите от нас ЪГЛОВИ ЕТАЖЕРКИ ЗА БАНЯ  са изработени от МАСИВЕН МЕСИНГ, което гарантира тяхната изключителна здравина и неръждаемост. На нашата интернет страница можете да намерите ЪГЛОВИ ЕТАЖЕРКИ ЗА БАНЯ с хром - никелово покритие или с цвят антик или сатен. В нашият онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков, дръжки за врати и ЪГЛОВИ ЕТАЖЕРКА ЗА БАНЯ предлагаме само месингови продукти с изключително високо качество на изработка. При нас можете да намерите ЪГЛОВИ ЕТАЖЕРКИ ЗА БАНЯ с различна форма, размер, на едно ниво, две нива или три нива. Независимо дали са решетъчни или стъклени тези ЪГЛОВИ ЕТАЖЕРКА ЗА БАНЯ имат 10 години гаранция.

     Мрежестите етажери са изработени от МАСИВЕН МЕСИНГ, което гарантира тяхната изключителна здравина и неръждаемост. Могат да бъдат с хром - никелово покритие, в цвят антик, позлатени или сатен. В нашият онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, предлагаме само месингови продукти за баня с изключително високо качество на изпълнение.

     Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз обстоен и компетентен отговор.

                АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ ...

Виж още
Етажерка-месинг1-на хром овал-закачалки, с обков 22х22см.

  АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ НА ...

Виж още
Етаж.-месинг2на хром овал-закачалки-обков хмм. 200х200мм.

  АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ НА ...

Виж още
Етажера1-на ъглова-закач.с обков месинг20х20см.

  АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ НА ...

Виж още
Етаж.месинг2-на ъглова-закач.обков20х20см...

  АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ НА ...

Виж още
Етаж.3-на ъглова20х20см-закач.с обков-месинг

  АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ НА ...

Виж още
Етаж.1-на ъглова 24х24см-закачалки с обков месинг

  АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ НА ...

Виж още
Етаж. за баня каре хром с обков-месинг

  АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ НА ...

Виж още
Етаж.за баня 2 нива хром каре с обков-месинг

  АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ НА ...

Виж още
Сапунера за баня овал хром с обков-месинг
1 2