Поръчка

                                                УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, 

 

                               Можете да направите Вашите поръчки на Е-мail адрес: bani.obkov@gmail.com. или на телефон 0896838109

                        

                                                 УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

                         ПОРЪЧЕНАТА СТОКА СЕ ИЗПРАЩА ЧРЕЗ КУРИЕРСКА ФИРМА. РАБОТИМ С ДВЕ КУРИЕРСКИ ФИРМИ ЕКОНТ И СПИДИ. ЗАПЛАЩАНЕТО НА СТОКАТА СТАВА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕТО НА СТОКАТА В ОФИСА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА ( АКО Е ДО ОФИС ) ИЛИ НА РЪКА НА КУРИЕРА ( АКО Е ДО ПОСОЧЕН ОТ ВАС АДРЕС ) . КУРИЕРСКАТА ФИРМА ВИ ИЗДАВА КАСОВ БОН. МОЖЕТЕ ДА ПЛАТИТЕ И ПО БАНКОВ ПЪТ, АКО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАЯВИТЕ ТОВА, ПРИ КОЕТО ВИ ДАВАМЕ НАШАТА БАНКОВА СМЕТКА.

Магазин  гр. Бургас ул. Фердинандова № 53

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ОТДЕЛ " ПРОДАЖБИ " ПОДДЪРЖА 24-ЧАСОВО ДЕЖУРСТВО, ТАКА ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ СВОИТЕ ПОРЪЧКИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО, ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪБОТА, НЕДЕЛЯ И ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

                          

 

Уважаеми клиенти, желателно е при въпроси от Ваша страна и уточнение относно Вашето конкретно желание и поръчка да се обадите на посочените телефони. Поръчката следва да бъде писмено потвърдена на нашия електронен адрес след уточняването й по телефона. 

МЕТОДИТЕ НА ПЛАЩАНЕ СА:

1. Може да платите по банков път. Поръчката се изпълнява след получаване на сумата по банковата ни сметка, която ще Ви бъде посочена след съгласуване и приемане на поръчката. 

2. Може да платите с наложен платеж : дължимата цена и разходите по доставката се заплащат на куриера при получаването на стоката. 

Срокът на доставка е от 3 до 10 дни за стоки на склад. При евентуално изчерпани количества на някой от продуктите, при  запитване и желание за поръчка от Ваша страна ще Ви уведомим за срока, в който може да бъде доставен. Поръчката ще бъде приета след съгласие за срока от Ваша страна. 

    Имате право да върните стоката в четиринадесет дневен срок.

При направена поръчка чрез тази форма потребителят декларира , че доброволно предоставят личните си данни, а именно Име, Фамилия, адрес, телефон и имейл адрес и декларира, че дава съгласие  търговецът „Металарт” ООД, гр. Бургас да събира, съхранява и обработва посочените личните данни с цел обработката на поръчката Ви, изпращането на стоката и уведомяването за изпълнението й. Потребителят декларира, че е запознат с целите, средствата  и условията за обработване на личните му данни съгласно посоченото в меню ”Администриране на лични данни” в сайта; Доброволния характер на предоставяне на данните и последиците от отказа за предоставянето им; Правото на достъп, коригиране и изтриване на събраните данни; Наименованието и адреса на търговеца и правото на жалба до КЗЛД.