0896 838-109 • 0896 838-110

Стъклена етажерка за баня от месинг 2 нива ъглова

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Етажерите които ние предлагаме  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи че изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите аксесоари за баня и кухня.

 

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ.

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от две месингови хромирани шини с размери 250 х 20 х 4мм. .Чрез дискретни болтове , към тях са прикрепени по два месингови държача с гнезда в които влизат стъклените плотове. Стъклените  плотове се задържат към държачите чрез болчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото . Към стъклените плотове се монтират месингови хромирани предпазители ( протектори ). Те се закрепват към стъклата чрез малки месингови държачи , които имат изработени гнезда в които влизат стъклата.Задържането на държачите към стъклата става отново чрез болчета , които не трябва да се натягат силно. Растоянието между стъклените плотове е 230мм.

РАЗМЕРИ НА СТЪКЛЕНИЯТ ПЛОТ : 20 Х 20 см. и 22 Х 22 см. Посочената цена е за стъклени плотове 20 Х 20 см. За стъклени плотове 22 Х 22 см. се доплаща 1.78лв. за плот.

МОНТАЖ : Първо се закрепват шините към стените.При монтажа на шините трябва изключително точно да се нивелират гнездата на държачите , така че да стоят точно на една линия. След това  внимателно вкарваме стъклените плотове в гнездата на държачите и го задържаме с болчетата. Накрая монтирваме предпазителите.

 

 РАЗПРОДАЖБА НА МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ

РАЗПРОДАЖБА НА АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ

РАЗПРОДАЖБА НА ЗАВЕСИ ЗА БАНЯ

44.85 лв. 53.85 лв.