0896 838-109 • 0896 838-110

Стъклен стелаж за баня от месинг 2 нива 50см.

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Етажерите които ние предлагаме  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите аксесоари за баня и кухня.

 

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ.

РАЗМЕРИ : В = 250мм. Ш = 500мм.

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от две месингови хромирани шини с размери 250 х 20 х 4мм. .Чрез дискретни болтове , към тях са прикрепени по два месингови държача на които има направени гнезда за монтаж на стъклените плотове. Стъклените  плотове се задържат към държачите чрез болчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклата за да не ги счупите ! Към стъклените плотове се монтират месингови хромирани предпазители ( протектори ). Те се закрепват към стъклата чрез малки месингови държачи , които имат изработени гнезда в които влизат стъклата.Задържането на държачите към стъклата става отново чрез болчета , които не трябва да се натягат силно. Растоянието между стъклените плотове е 230мм.

МОНТАЖ : Първо се закрепват шините към стените.При монтажа на шините трябва изключително точно да се нивелират гнездата на държачите , така че да стоят точно на една линия. След това  внимателно вкарваме стъклените плотове в гнездата на държачите и ги задържаме с болчетаНакрая монтирваме предпазителите.

СТАТУС : Налични

74.85 лв. 97.85 лв.