0896 838-109 • 0896 838-110

Таис,Аксесоари за баня месинг,кърп-л 2-ен

              КАТЕГОРИЯ : ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ И АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ

 

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от два държача ,две кърподържателни тръби  и две монтажни кръгли планки с палци.

                           -държачите имат в единият край странични отвори за задържане на тръбите , а в другият край отвор в който влизат палците на планките и е нарязана резба.

                          -  розетките се монтират на държачите от страната на резбата.

МОНТАЖ : Първо трябва точно да се оразмери къде трябва да се монтират планките.Техният монтаж на стената става с види , като канала на палеца трябва да гледа надоло. Добре е първоначално да  се фиксира единият държач към палеца , което става чрез болтче. Болтчето трябва здраво да се затегне влизайки в канала на палеца. Накрая се вкарват двете тръби в двата станични отвора на държачите и се закрепва и другият държач към палеца на втората планка.

Статус : В наличност

29.85 лв. 37.85 лв.

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от два държача , две кърподържателни тръби , две хромирани розетки , две монтажни кръгли планки с палци.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                          - държачите имат в единият край два странични отвора за задържане на тръбите , а в другият край , отвор в който влизат палците на планките и е нарязана резба.

                          - хромираните розетки се монтират на държачите от страната на резбата.

МОНТАЖ : Първо трябва точно да се оразмери къде трябва да се монтират планките.Техният монтаж на стената става с види , като канала на палеца трябва да гледа надоло. Добре е първоначално да  се фиксира единият държач с декоративната лайстна към палеца , което става чрез болтче. Болтчето трябва здраво да се затегне влизайки в канала на палеца. Накрая се вкарват двете  тръби в  станичните отвор на държачите и се закрепва и другият държач към палеца на втората планка заедно с лайстната.

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от два държача , кърподържателна тръба , две хромирани розетки , две монтажни кръгли планки с палци .

                          - държачите имат в единият край странични отвори за задържане на тръбата , а в другият край отвор в който влизат палците на планките и е нарязана резба.

                          - хромираните розетки се монтират на държачите от страната на резбата.

МОНТАЖ : Първо трябва точно да се оразмери къде трябва да се монтират планките.Техният монтаж на стената става с види , като канала на палеца трябва да гледа надоло. Добре е първоначално да  се фиксира единият държач към палеца , което става