0896 838-109 • 0896 838-110

Хавай.Етажера за баня

           КАТЕГОРИЯ : ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ И АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ

Конструкция: Състои се от два масивни Г - образни държача и стъклен плот.

                     - държачите имат отвори за закрепване на стъкленият плот , а вертикалната част се състои от подвижна и неподвижна планка.Подвижната планка се издърпва нагоре.Върху неподвижната планка има направени отвори за закрепване на държача към стената.

Монтаж:Първо много точно трябва да се оразмерят местата за монтаж на държачите към стената Държачите са закрепват с дюбели и види. 

Вотворите на държачите се подпъхва стъкленият плот, който се фиксира към държачите посредством болчета. НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото . НЕ ЗАТЯГАЙТЕ силно болчетата към стъклото за да не го счупите - достатъчно е да фиксират стъклото .

 

37.85 лв. 42.85 лв.

Материал: МАСИВЕН МЕСИНГ

Конструкция: Състои се от два масивни Г - образни държача и стъклен плот.

                     - държачите имат прорез за закрепване на стъкленият плот , а вертикалната част се състои от подвижна и неподвижна планка.Подвижната планка се издърпва нагоре.Върху неподвижната планка има направени отвори за закрепване на държача към стената.

                      - стъкленият плот е с размери 11 х 50см.и се подпъхва в прорезите на държачите , след което се фиксира с болтчета.

Монтаж:Първо много точно трябва да се оразмерят местата за монтаж на държачите към стената Държачите са закрепват дюбели и види. Накрая  се монтира стъкленият плот в прорезите и внимателно се завиват болтчетата , които го фиксират към държачите.