0896 838-109 • 0896 838-110

Шкаф за баня PVC горен 55см.к.бял РАЗПРОДАЖБА

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВОДОУСТОЙЧИВО PVC.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВО PVC - ГЛАНЦ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ : ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 55 Х 70 Х 17 см.

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - ОГЛЕДАЛО. Състои се от колонка с вратичка и хромирана дръжка.Вратичката е снабдена с механизъм за плавно затваряне. В горната част на шкафа има монтирана козирка с вградени влагоустойчеви електрически контакт , електрически ключ и осветление.Огледалото е 4 мм. кристално , залепено с антикондезно лепило. Под огледалото е закрепена етажера на която, по желание на клиента може да се монтира предпазен борд ( протектор ). Неговата цена е 17лв. и не влиза в цената на шкафа.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи.  Горната част се поставя на удобна за Вас височина  и се отбелязват местата на двете закрепващи види.Сваляте горната част , разпробивате необходимите отвори и поставяте дюблите.Връщате отново горната част , здраво натягате видите и поставяте декоративните планки за да прикриете монтажните елементи.

ЦВЯТ : В момента на склад разполагаме с бели горни шкафове. При поръчка можем да Ви доставим шкафа в избран от Вас цвят , само за десет работни дни, при допълнително заплащане от 20лв  За целта Ви предлагаме богат избор на над 2000 цвята акрилни перлени бои и лакове.

 

139.85 лв. 199.00 лв.