0896 838-109 • 0896 838-110

Шкаф за баня PVC48 къса,бял, огледало РАЗПРОДАЖБА

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВОДОУСТОЙЧИВО PVC.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВО PVC - ГЛАНЦ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ :  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 48 Х 84 Х 35 см.

                                        ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 55 Х 70 Х 17 см.

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - МИВКА . Мебел за баня с класически изчистени линии. Състои се от корпус , специално изработен за вграждане на умивалник , чекмедже обхващащо цялата предна част на шкафа, а вътре е вградено малко чекмедже за тоалетни принадлежности. Има профилна вградена алуминиева дръжка , вградена мивка и четири броя регулируеми  крачета. Шкафа има необходимите крепежни елементи за закрепване и на стена т.н.конзолен шкаф.

                           ОГЛЕДАЛО. Състои се от огледало и етажерка. На етажерата, по желание на клиента може да се монтира предпазен борд ( протектор ). Неговата цена е 17лв. и не влиза в цената на шкафа. 

УМИВАЛНИК : Уникален - разработка на фирмата производител на шкафа - със страничен отвор за закрепване на смесителната батерия, което я прави възможно най-голяма и дълбока независимо от по малкият размер на шкафа.Изработен е от високо - качествен порцелан. 

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтират крачетата на долната част с види или се закрепва директно на стената. Горната част се поставя на удобна за Вас височина  и се отбелязват местата на двете закрепващи види.Сваляте горната част , разпробивате необходимите отвори на стената, поставяте дюблите, завивате видите и закрепвате огледалото.

ЦВЯТ : В момента на склад разполагаме с бели шкафове. При поръчка можем да Ви доставим шкафа в избран от Вас цвят , само за десет работни дни, при допълнително заплащане от 30лв  За целта Ви предлагаме богат избор от над 2000 цвята полиуретанови бои и лакове.

 

386.00 лв. 497.00 лв.