0896 838-109 • 0896 838-110

Шкаф за баня PVC 80см./6 к.б.бял,панер -РАЗПРОДАЖБА

 МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВОДОУСТОЙЧИВО PVC.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВ PVC - ГЛАНЦ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ :  ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 80 Х 84 Х 35 см.

                                        ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 82 Х 70 Х 18 см.

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - МИВКА . Мебел за баня с класически изчистени линии. Състои се от корпус , специално изработен за вграждане на умивалник , три вратички с механизъм SOFT CLOSE ( плавно затваряне)  , хромирани дръжки , вградена мивка и четири броя регулируеми  крачета. На една от вратичките е монтиран хромиран панер за дрехи.

                            ШКАФ - ОГЛЕДАЛО. Състои се от дясна и лява колонки с вратички и хромирани дръжки.Вратичките е снабдени с механизъм за плавно затваряне. В горната част на шкафа има монтирана козирка с вградени влагоустойчиви електрически контакт , електрически ключ и осветление.Огледалото е 4 мм. кристално , залепено с антикондезно лепило. Под огледалото е закрепена етажера на която e монтиран предпазен борд ( протектор ). 

УМИВАЛНИК : Изработен от високо - качествен порцелан с двустранен плот и предпазни бордове. Има стандартни отвори за сифон и батерия.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтират крачетата на долната част с види , след което шкафа се поставя на избраното от Вас място и се нивелира. Горната част се поставя на избраната от Вас височина и се отбелязват местата на двете или четерите закрепващи види.Сваляте горната част , разпробивате необходимите отвори и поставяте дюблите.Връщате отново горната част , здраво натягате видите и поставяте декоративните планки за да прикриете монтажните елементи.

ЦВЯТ : В момента на склад разполагаме с бели шкафове. При поръчка можем да Ви доставим шкафа в избран от Вас цвят , само за десет работни дни, при допълнително заплащане от 38.85лв  За целта Ви предлагаме богат избор на над 200 цвят.

СТАТУС : Наличен

ЗАБЕЛЕЖКА : Вграденият панер за бельо е от дясната страна, когато застанете срещу шкафа.

449.85 лв. 697.00 лв.