0896 838-109 • 0896 838-110

АКСЕСОАРИТЕ ЗА БАНЯ ОТ ТИКОВО ДЪРВО

2014-12-05 11:06:38
АКСЕСОАРИТЕ ЗА БАНЯ ОТ ТИКОВО ДЪРВО

        Това дърво има наистина невероятни качества. Тиковото дърво има изключителна устойчивост на влага, атмосферни влияния и дървесни паразити. Това е дървото, от което са се изработвали древните гръцки, римски и финикийски галери. Това ги прави подходящи за изработването на мебели и особенно на мебели за баня и аксесоари за баня.

        Тиковото дърво произхожда от мусонните гори на Азия, като най качествени са Индонезийският и Бирманският тик, но има още и Африкански и Бразилски тик. Това дърво има високо съдържание на естествени масла и смоли и почти не поема външна влага и химикали.

        Мебелите за баня и аксесоарите за баня от тиково дърво създават едновременно чувство за модернизъм и античност.

       Тиковото дърво се среща все по рядко в природата и е много скъпо дърво. В последно време производителите  използват детайли от тиково дърво  за украса на изделия от друг материал. Именно този дизайн се използва при аксесоарите за баня.

         Ние предлагаме на нашите клиенти аксесоари за баня от месинг с хром никелово покритие и в съчетание с елементи от тиково дърво. Това придава на тези аксесоари за баня едновременно съвременен и старинен дизайн

           .Ако желаете да направите поръчка или да се консултирате с нас във връзка с някои от нашите продукти , не се колебайте да се свържите с нас и ще получите обстоен и компетентен отговор.

В нашият онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, предлагаме само стоки 

 с високо качество на изработка и произведени само от качествени материали.

           Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз и обстоен отговор.