0896 838-109 • 0896 838-110

Ексцентрик,Кърп-л масивен месинг хром

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от два държача , кърподържателна тръба  и две монтажни кръгли планки с палци.

                           -държачите имат в единият край странични отвори за задържане на тръбата , а в другият край отвор в който влизат палците на планките и е нарязана резба.

                          -  розетките се монтират на държачите от страната на резбата чрез гайки.

МОНТАЖ : Първо трябва точно да се оразмери къде трябва да се монтират планките.Техният монтаж на стената става с види , като канала на палеца трябва да гледа надоло. Добре е първоначално да  се фиксира единият държач към палеца , което става чрез болтче. Болтчето трябва здраво да се затегне влизайки в канала на палеца. Накрая се вкарва тръбата в двата станични отвора на държачите и се закрепва и другият държач към палеца на втората планка.

27.85 лв. 55.70 лв.

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ

КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от два държача , кърподържателна тръба и  две монтажни правоъгълни планки с палци.

                          - държачите имат в единият край странични отвори за задържане на тръбата , а в другият край отвор в който влизат палците на планките.

МОНТАЖ : Първо трябва точно да се оразмери къде трябва да се монтират планките.Техният монтаж на стената става с види , като канала на палеца трябва да гледа надоло.Двата държача заедно с тръбата се закрепват едновременно към палците чрез болчета. Болтчетата трябва здраво да се затегне влизайки в канала на палеца.