0896 838-109 • 0896 838-110

РЕШЕТЪЧНИ етажери за баня от МЕСИНГ

                  качествените стоки

изработени от месинг, не ръждясват - практически са                       вечни

 

ВНИМАВАЙТЕ - по нашите магазини има много етажери произведени от хромирано обикновенно желязо, внесени от Китай - те обикновенно ръждясват в банята за няколко месеца. Етажерите които ние предлагаме  са изработени от масивен месинг и за разлика от китайските, никога няма да ръждясат. На практика изделията от месинг са вечни. Единственият начин да разберете некачествените етажери и въобще аксесоарите за баня изработени от желязо, е да ги пробвате с МАГНИТ. Ако магнитът залепне за металният аксесоар за баня, значи че изделието е изработено от желязо и за няколко месеца ще ръждяса в банята и ще го изхвърлите, а с него и парите си с които сте го купили. 

ВНИМАВАЙТЕ - има и друга уловка. Съгласно закона, на етикета сме длъжни да отбележим материалът от който е изработен аксесоарът за баня.За да прикрият, че материалът е обикновенно желязо, което ще ръждяса в банята ви за няколко месеца, и етикетът им да не нарушава закона изписват че материалът използван за неговото производство е МЕТАЛ, но не пишат какъв точно е металът.

ИЗВОДЪТ - винаги носете със себе си МАГНИТ, когато пазарите аксесоари за баня и кухня.

     

  Предлаганите от нас ЪГЛОВИ ЕТАЖЕРКИ ЗА БАНЯ  са изработени от МАСИВЕН МЕСИНГ, което гарантира тяхната изключителна здравина и неръждаемост. На нашата интернет страница можете да намерите ЪГЛОВИ ЕТАЖЕРКИ ЗА БАНЯ с хром - никелово покритие или с цвят антик или сатен. В нашият онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков, дръжки за врати и ЪГЛОВИ ЕТАЖЕРКА ЗА БАНЯ предлагаме само месингови продукти с изключително високо качество на изработка. При нас можете да намерите ЪГЛОВИ ЕТАЖЕРКИ ЗА БАНЯ с различна форма, размер, на едно ниво, две нива или три нива. Независимо дали са решетъчни или стъклени тези ЪГЛОВИ ЕТАЖЕРКА ЗА БАНЯ имат 10 години гаранция.

     Мрежестите етажери са изработени от МАСИВЕН МЕСИНГ, което гарантира тяхната изключителна здравина и неръждаемост. Могат да бъдат с хром - никелово покритие, в цвят антик, позлатени или сатен. В нашият онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, предлагаме само месингови продукти за баня с изключително високо качество на изпълнение.

     Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз обстоен и компетентен отговор.

 НИЕ  БЪЛГАРИТЕ  СМЕ  МНОГО БОГАТИ ...

Виж още
Мреж.етажерка за баня месинг 2на хром овал-закачалкa

МАТЕРИАЛ : Мрежестите етажери са произведени ...

Виж още
Мреж.етажерка за баня месинг 3на хром овал-закачалки

 НИЕ  БЪЛГАРИТЕ  СМЕ  МНОГО БОГАТИ ...

Виж още
Мреж.етаж.месинг 3на хром овал-закач. РАЗПРОДАЖБА

КАТЕГОРИЯ : ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ И АКСЕСОАРИ ЗА ...

Виж още
Етажерка за баня овал двойна 20х20см старо злато

 НИЕ  БЪЛГАРИТЕ  СМЕ  МНОГО БОГАТИ ...

Виж още
Мреж.етажерка за баня 1 ниво ъглова 18 х 18см със закачалки

 НИЕ  БЪЛГАРИТЕ  СМЕ  МНОГО БОГАТИ ...

Виж още
Мреж.етажерка за баня 2нива ъглова 18 х 18см

 НИЕ  БЪЛГАРИТЕ  СМЕ  МНОГО БОГАТИ ...

Виж още
Мреж.етажерка за баня 3нива ъглова 18 х 18см  със закачалки.
1 2 3