0896 838-109 • 0896 838-110

Мебели за баня MDF,м-л СОЛЕЙ 82см РАЗПРОДАЖБА

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВЛАГОУСТОЙЧИВ MDF.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВИ полиуретанови БОИ И ЛАКОВЕ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ : ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 82 Х 84 Х 35 см.

                                       ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 8 Х 112 Х 24 см. дълга база

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - МИВКА . Мебел за баня с класически изчистени линии. Състои се от корпус , специално изработен за вграждане на умивалник , две голями вратички, хромирани дръжки , вградена мивка и четири броя регулируеми  крачета.

                            ШКАФ - ОГЛЕДАЛО ДЪЛГА БАЗА. Състои се от дясна и лява колонки с вратички в бяло и хромирани дръжки.. В горната част на шкафа има монтирана козирка с вградени влагоустойчиви електрически контакт , електрически ключ и осветление.Огледалото е 4 мм. кристално , залепено с антикондезно лепило. Под огледалото е закрепена етажера на която, по желание на клиента може да се монтира предпазен борд ( протектор ). Неговата цена е 19лв. и не влиза в цената на шкафа.

УМИВАЛНИК : Изработен от високо - качествен порцелан с двустранен плот и предпазни бордове. Има стандартни отвори за сифон и батерия.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтират крачетата на долната част с види , след което шкафа се поставя на избраното от Вас място и се нивелира. Преди да монтирате мивката , сложете силикон за изолация на местата където тя ще легне. Горната част се издига на предпочитаната от Вас височина и се отбелязват местата на двете или четерите закрепващи види.Сваляте горната част , разпробивате необходимите отвори и поставяте дюблите.Връщате отново горната част , здраво натягате видите и поставяте декоративните планки за да прикриете монтажните елементи.

ЦВЯТ : В момента на склад разполагаме с бял шкаф. При поръчка можем да Ви доставим шкафа в избран от Вас цвят , само за десет работни дни при оскъпяване само от 30лв.. За целта Ви предлагаме богат избор на над 2000 цвята полиуретанови бои и лакове.

Шкафа се продава с 50% намаление поради малък дефект на огледалото.

347.00 лв. 694.00 лв.