0896 838-109 • 0896 838-110

БАНЯ - ХАРМОНИЯ НА ЦВЕТОВЕ

2014-12-05 11:03:24
БАНЯ - ХАРМОНИЯ НА ЦВЕТОВЕ

    Днес се радваме на изключително голямо разнообразие на фаянсови плочи, гранитогрес, санитария, аксесоари за баня и мебели за баня с невероятно красиви цветове и десени. Цялото това разнооброзие на цветове и десени в банята трябва да бъдe много внимателно подбрано за да получим една сполучлива цветова композиция.

   Преди да започнем да обзавеждаме банята, трябва да имаме поне елементарни познания за цветовете. Те се делят на две групи :

        - В първата група са бял, черен и всички оттенъци на сивото. Тези цветове се наричат ахроматични или още неутрални.

        - Във втората група влизат червен, оранжев, жълт, син, зелен и т.н. Тези цветове се наричат хроматични или спектрални .

   Цветовете се делят още и на топли и студени в зависимост от въздействието им върху психиката на човека. Топли цветове са червено, бордо, оранжево, жълто, кафяво, защото са близки до цвета на пламъка. Когато в банята ви не влиза достатъчно светлина използвайте топли цветове за вашите плочки, мебели за баня, аксесоари за баня, въобще за цялото обзавеждане на банята. Студените цветове са синьо, сребристо, сиво, ментово зелено и др. Ако искате да създадете усещане за свежест в банята, подберете за фаянса, мебелите за баня и аксесоарите за баня студени цветове.

     .Ако желаете да направите поръчка или да се консултирате с нас във връзка с някои от нашите продукти , не се колебайте да се свържите с нас и ще получите обстоен и компетентен отговор.

     Ако имате някакви уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз и компетентен отговор.