13.*****ДРЪЖКИ ЗА МЕБЕЛИ И КУХНЕНСКИ ШКАФОВЕ,МЕБЕЛЕН ОБКОВ ОТ МЕСИНГ, СТАРИННИ-РАЗПРОДАЖБА - от 30% до 70%

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

ДРЪЖКИ ЗА МЕБЕЛИ               

В ЛЯВАТА КОЛОНА С БЯЛ ШРИФТ ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИНА СТАРИННИЯТ ОБКОВ

            качествените стоки

   301 модела дръжки за мебели

ТОВА СА КАЧЕСТВЕНИ МЕБЕЛНИ ДРЪЖКИ ИЗРАБОТЕНИ ОТ МЕСИНГ

    ИЗДЕЛИЯТА ИЗРАБОТИНИ ОТ МЕСИНГ ПРАКТИЧЕСКИ СА ВЕЧНИ

Нарича се още АНТИЧЕН ОБКОВ, защото мотивите изобразени на отделните изделия са взаимствани от антични предмети от бита и оръжието на древна Елада, Рим и Египет, от траките, галите, скитите и други древни народи, Изработват се от бронз и месинг. Например при  дръжките за мебели, плочите се произвеждат от месинг,а ръкохватките от бронз. Продуктите изработени от тези два метала, имат добри пластични показатели, голяма корозионна защита от въздух и вода, с други думи, тези изделия НЕ РЪЖДЯСВАТ. Пред вид  това, че са изработени от сплави на медта, те могат отлично да се галванизират, т.е. да се хромират, позлатяват и помедняват, да се оксидирват и боядисват с пистолет или  прахово. Когато се остави естественият цвят на метала, за да не патинира, се лакирва със специални водоустойчеви лакове, след което лаковото покритие се изпича в пещ при определена температура. Всяка една от тези дръжки за мебели може по поръчка на клиента да се изработи в тип розетка, като цените се запазват същите, както при дръжките с плочи. При дръжките тип розетка отпада изискването за определен стандарт на бравата. Дръжките тип плоча се произвеждат със стандарт за секретни 85мм., а за обикновенни и сервизни 90мм. Цените на дръжките за мебели се отнасят за комплект,а за останалият обков цената е за един брой. На склад разполагаме със старинен обков в два цвята: оксид и антик, останалите цветова можем да доставим само с поръчка. Минимално заявено количество от модел и цвят е 6бр.

Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз, обстоен и компетентен отговор.

ВСИЧКИ  ДРЪЖКИ ЗА МЕБЕЛИ СА В НАЛИЧНОСТ В ЦВЯТ ЧЕРНА ПАТИНА

                                ИЛИ В ЦВЯТ АНТИК !

МАТЕРИАЛ : МЕСИНГ РАЗМЕРИ : Ширина - 38мм.       ...

Виж още
Дръжки за мебели от месинг C1РАЗПРОДАЖБА - 50%

МАТЕРИАЛ : МЕСИНГ РАЗМЕРИ : Ширина - 38мм.   ...

Виж още
Дръжки за мебели от месинг C1АВ РАЗПРОДАЖБА - 50%

МАТЕРИАЛ : МЕСИНГ РАЗМЕРИ : Ширина - 40мм.   ...

Виж още
Мебелни дръжки от месинг C 2 РАЗПРОДАЖБА - 60%

МАТЕРИАЛ : МЕСИНГ РАЗМЕРИ : Височина - ...

Виж още
Дръжки за мебели от месинг C 3 РАЗПРОДОЖБА-50%

МАТЕРИАЛ : МЕСИНГ РАЗМЕРИ : Височина - ...

Виж още
Мебелни дръжки от месинг C4РАЗПРОДАЖБА - 40%

Мебелни дръжки от месинг ...

Виж още
Мебелни дръжки от месинг C6РАЗПРОДАЖБА - 40%

Дръжки за мебели от месинг ...

Виж още
Дръжки за мебели от месинг C 7 РАЗПРОДАЖБА-65%
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12