15.*****ДРЪЖКИ ЗА ЛЕТЯЩИ И ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ ОТ МЕСИНГ СТАРИННИ - посочените цени са за 1(един) брой. ЛИКВИДАЦИЯ-РАЗПРОДАЖБА - от 30% до 50%

  

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

качествените стоки

 

Нарича се още АНТИЧЕН ОБКОВ, защото мотивите изобразени на отделните изделия са взаимствани от антични предмети от бита и оръжието на древна Елада, Рим и Египет, от траките, галите, скитите и други древни народи, Изработват се от бронз и месинг. Например при  дръжките за врати, плочите се произвеждат от месинг,а ръкохватките от бронз. Продуктите изработени от тези два метала, имат добри пластични показатели, голяма корозионна защита от въздух и вода, с други думи, тези изделия НЕ РЪЖДЯСВАТ. Пред вид  това, че са изработени от сплави на медта, те могат отлично да се галванизират, т.е. да се хромират, позлатяват и помедняват, да се оксидирват и боядисват с пистолет или  прахово. Когато се остави естественият цвят на метала, за да не патинира, се лакирва със специални водоустойчеви лакове, след което лаковото покритие се изпича в пещ при определена температура. Всяка една от дръжките за врати може по поръчка на клиента да се изработи в тип розетка, като цените се запазват същите, както при дръжките с плочи. При дръжките тип розетка отпада изискването за определен стандарт на бравата. Дръжките тип плоча се произвеждат със стандарт за секретни 85мм., а за обикновенни и сервизни 90мм. Цените на дръжките за врати се отнасят за комплект,а за останалият обков цената е за един брой. В случая посочената цена се отнася за един брой дръжка за летяща врата. На склад разполагаме със старинен обков в два цвята: оксид и антик, останалите цветовe можем да доставим само с поръчка. 

РАЗПОЛАГАМЕ И С КАЧЕСТВЕНИ БРАВИ ЗА ВРАТИ.

Ако имате някакви уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз, обстоен и компетентен отговор.

МАТЕРИАЛ : Масивен месинг ВИСОЧИНА : 150мм.

Виж още
В15,Дръжки за летящи врати,месинг,оксит,ЛИКВИДАЦИЯ

МАТЕРИАЛ : Масивен месинг ВИСОЧИНА : 190мм.

Виж още
В41,Дръжки за летящи врати,месингЛИКВИДАЦИЯ

МАТЕРИАЛ : Масивен месинг - 5бр. ВИСОЧИНА : 150мм.

Виж още
В3,Дръжки за летящи врати,месинг,антик,ЛИКВИДАЦИЯ

МАТЕРИАЛ : Масивен месинг - 5бр. ВИСОЧИНА : 150мм.

Виж още
В3,Дръжки за летящи врати,месинг,ЛИКВИДАЦИЯ

МАТЕРИАЛ : Масивен месинг - 6бр. ВИСОЧИНА : 150мм.

Виж още
В3,Дръжки за летящи врати,месинг,оксит,ЛИКВИДАЦИЯ

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ РАЗМЕРИ : Ширина на ...

Виж още
Дръжки лет./плъзг. врати,месингА171 ЛИКВИДАЦИЯ-45%

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ ЦВЯТ : ПОЛИРАН ...

Виж още
Др.летящи врати месинг А166-30% кликни и виж цените

МАТЕРИАЛ : МАСИВЕН МЕСИНГ РАЗМЕРИ : Ширина на плочата ...

Виж още
А - 36 ЛИКВИДАЦИЯ-РАЗПРОДАЖБА - 40%
1 2 3 4