1.*****Огледала за баня, кристални, два плота - ЛИКВИДАЦИЯ - РАЗПРОДАЖБА-40%

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

 

   Тези огледала за баня се състоят от два плота - кристално огледало и кристално матирано стъкло, залепени с антикондезни лепила. Всяко огледало  за баня има монтажна арматура, която го държи далеч от стената, което не позволява образуването на конденз. Кондензът е изключително вреден за огледалата за баня. Внос са от Турция, директно от производителя CSK. Голяма част от огледалата за баня които предлагаме са дизайнерска разработка на нашата фирма.

 На страниците на нашият електронен Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, мажете да намерите всички модели аксесоари за баня произведени от нашата фирма или директен внос от производителя, изработени само от месинг  , в различни стилове, цветове и форми,но всички те са с изключително качество.

    Ако имате  въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз обстоен и компетентен отговор.

 

  Материал : Кристално огледало за баня в рамка от ...

Виж още
Кристално огледало за баня м-л ПЕПЕРУДА ЛИКВИДАЦИЯ-40%

  Материал : Кристално огледало за баня и ...

Виж още
Огледала за баня,кристални два плотаБАРД 60х60см. ЛИКВИДАЦИЯ-40%

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ Материал : ...

Виж още
Огледала-кристални,два плотаАМАСРА55х75см ЛИКВИДАЦИЯ-40%

  Материал : Кристално огледало за баня и ...

Виж още
Огледала-кристални,два плотаБИГА Ф-60см ЛИКВИДАЦИЯ-40%

    Материал : Кристално огледало за баня и ...

Виж още
Огледала-кристални,два плотаМИЛАС55х75см ЛИКВИДАЦИЯ-40%

    Материал : Кристално огледало за баня и ...

Виж още
Огледала-кристални,два плотаМАЯ55х75см ЛИКВИДАЦИЯ-40%

МАТЕРИАЛ : МЕСИНГ   КОНСТРУКЦИЯ : Състои се от ...

Виж още
Аплик за вграждане-месинг ЛИКВИДАЦИЯ