0896 838-109 • 0896 838-110

24.-----МОДЕЛ РИГА,аксесоари за баня -ЛУКСОЗНИ от месинг-хромирани-РАЗПРОДАЖБА

   

   ТОВА Е КАЧЕСТВЕНА СТОКА

                   ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ

 

КАЧЕСТВЕНИ, МАСИВНИ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ

          ПЪЛНА РАЗПРОДАЖБА - НАМАЛЕНИЕ С 50% 

                Продаваме този модел до изчерпване на количествата .     

                      

 

                                   

 

      Модел РИГА е изключително атрактивен. Изработва се от масивен МЕСИНГ. Основата му се състои от две розетки - голяма и малка. Голямата розетка е триъгълна, като всяка страна на триъгълника е овална.Малката розетка е кръгла и овална. Голямата розетка е винаги в цвят хром, както и останалите елементи на отделните артикули. Малката розетка се изработва в два цвята - хром и мат, при което този модел има две разцветки - чист хром и хром - мат. Внос е от Турция, директно от производителя Петек.

        На страниците на нашият онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, мажете да намерите всички модели аксесоари за баня произведени от нашата фирма или директен внос от производителя, изработени само от месинг , в различни стилове, цветове и форми,но всички те са с изключително качество.Гаранция пет години. Цялата гаранционна карта можете да прочетете в долната част на началната страница, в раздел МЕНЮ - Гаранционна карта.

       Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com и ще получите отговор веднага.

                                              

                            

             КАТЕГОРИЯ : ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ...

Виж още
Аксесоари за баня месинг,държач на тоал. четка стъкло
1 2