2.*****ВОДОУСТОЙЧИВИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ- PVC РАЗПРОДАЖБА

                                                       

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

    качествените стоки

        РАЗПРОДАЖБА НА ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ДО 30.09.2020

 

Мебелите за баня са внос от Турция, директно от производителя СВС. Разполагаме на склад с достатъчни количества шкафове, както от PVC така също и от MDF. Всяка една част от PVC мебелите се изработва от 100 % PVC  материал ( без пластмаса, полистирол или други подобни материали ). Поддържаме на склад следните размери и цветове :

   - 55 см STD дълга база ( д.б.) - БЯЛ. 55 см. STD къса база ( к.б. ) - БЯЛ, ВЕНГЕ , ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН, БОРДО И ЛИЛАВ .

   - 68 см. STD д.б. - БЯЛ, ВЕНГЕ, ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН, БОРДО, ЗЕЛЕН И ЛИЛАВ; 68 STD см. к.б. - БЯЛ, ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН, ВЕНГЕ, БОРДО И ЛИЛАВ .

   - 82 см. SERIK  д.б. - БЯЛ, ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН и ЛИЛАВ;  82 SERIK см. к.б. -  БЯЛ, ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН, ВЕНГЕ, БОРДО И ЛИЛАВ; 82cm. STD с две чекмеджета к.б. ЧЕРЕН и 82см. STD с две чекмеджета  д.б. ВЕНГЕ

   - 100см. STD ( с вграден панер за дрехи ) д.б. - БЯЛ, ЧЕРВЕН, ВЕНГЕ, БОРДО, ЧЕРЕН И ЛИЛАВ.  

   - 100см. STD ( с вграден панер за дрехи ) к.б. - БЯЛ, ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН, БОРДО И ЛИЛАВ .

Мебелите от MDF са изключително качествени. Корпусите им са боядисани с полиуретанова боя, а вратичките, корниза и етажерата са боядисани с акрилни бисерни бои и три пласта двукомпонентен лак, след което се изпичат в камера при определена температура. Каталогът на цветовете с който работим съдържа 2000 цвята и в рамките на десет дни можем да Ви доставим посоченият от Вас мебел  в избраният от Вас цвят, при допълнително заплащане от 30лв. Колоната за баня има вграден панер за дрехи в долната преграда.

Мебелите от PVC и MDF се изработват в комбинация на бяло и съответният цвят. Всеки един от тях има осветление , електрически ключ и контакт.

ЛЕГЕНДА :     к.б. - къса база

                         д.б. - дълга база

 На страниците на нашият електронен Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, мажете да намерите всички модели мебели за баня, произведени от нашата фирма или директен внос от производителя, изработени само от качествени водоустойчеви и влагоустойчеви материали, в различни стилове, цветове и форми,но всички те са с изключително качество на производство.

Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз обстоен и компетентен отговор.

                                                

  МАТЕРИАЛ :МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ...

Виж още
Шкаф-ПВЦ-01-55см.син,комплект-РАЗПРОДАЖБА -40%

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ...

Виж още
Тоал.шкаф от ПВЦ, дизайнерско червено/бяло

    МАТЕРИАЛ :МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ...

Виж още
Мебел за баня ПВЦ-02- д.шкаф55см,горен шкаф68см,оранж РАЗПРОДАЖБА -40%

         МАТЕРИАЛ :МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ...

Виж още
Мебел за баня ПВЦ-02- д.шкаф55см,горен шкаф68см,цвят Р05 РАЗПРОДАЖБА -40%

       МАТЕРИАЛ :МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ...

Виж още
Мебел за баня ПВЦ-02-д.шкаф55см,горен шкаф68см,лилав РАЗПРОДАЖБА -40%

    МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  ...

Виж още
Мебели за баня PVC-03-65см.оглед. бял РАЗПРОДАЖБА -40%

      МЕБЕЛ ЗА БАНЯ " ЛЕДА "  РАЗМЕРИ ...

Виж още
Шкаф за баня PVC ЛЕДА100см.РАЗПРОДАЖБА -50%