0896 838-109 • 0896 838-110

2.*****ВОДОУСТОЙЧИВИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ- PVC РАЗПРОДАЖБА

                                                       

           качествените стоки

            

        РАЗПРОДАЖБА НА ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ДО 30.11.2018

 

Мебелите за баня са внос от Турция, директно от производителя СВС. Разполагаме на склад с достатъчни количества шкафове, както от PVC така също и от MDF. Всяка една част от PVC мебелите се изработва от 100 % PVC  материал ( без пластмаса, полистирол или други подобни материали ). Поддържаме на склад следните размери и цветове :

   - 55 см STD дълга база ( д.б.) - БЯЛ. 55 см. STD къса база ( к.б. ) - БЯЛ, ВЕНГЕ , ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН, БОРДО И ЛИЛАВ .

   - 68 см. STD д.б. - БЯЛ, ВЕНГЕ, ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН, БОРДО, ЗЕЛЕН И ЛИЛАВ; 68 STD см. к.б. - БЯЛ, ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН, ВЕНГЕ, БОРДО И ЛИЛАВ .

   - 82 см. SERIK  д.б. - БЯЛ, ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН и ЛИЛАВ;  82 SERIK см. к.б. -  БЯЛ, ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН, ВЕНГЕ, БОРДО И ЛИЛАВ; 82cm. STD с две чекмеджета к.б. ЧЕРЕН и 82см. STD с две чекмеджета  д.б. ВЕНГЕ

   - 100см. STD ( с вграден панер за дрехи ) д.б. - БЯЛ, ЧЕРВЕН, ВЕНГЕ, БОРДО, ЧЕРЕН И ЛИЛАВ.  

   - 100см. STD ( с вграден панер за дрехи ) к.б. - БЯЛ, ЧЕРВЕН, ЧЕРЕН, БОРДО И ЛИЛАВ .

Мебелите от MDF са изключително качествени. Корпусите им са боядисани с полиуретанова боя, а вратичките, корниза и етажерата са боядисани с акрилни бисерни бои и три пласта двукомпонентен лак, след което се изпичат в камера при определена температура. Каталогът на цветовете с който работим съдържа 2000 цвята и в рамките на десет дни можем да Ви доставим посоченият от Вас мебел  в избраният от Вас цвят, при допълнително заплащане от 30лв. Колоната за баня има вграден панер за дрехи в долната преграда.

Мебелите от PVC и MDF се изработват в комбинация на бяло и съответният цвят. Всеки един от тях има осветление , електрически ключ и контакт.

ЛЕГЕНДА :     к.б. - къса база

                         д.б. - дълга база

 На страниците на нашият електронен Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, мажете да намерите всички модели мебели за баня, произведени от нашата фирма или директен внос от производителя, изработени само от качествени водоустойчеви и влагоустойчеви материали, в различни стилове, цветове и форми,но всички те са с изключително качество на производство.

Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз обстоен и компетентен отговор.

                                                

                            ...

Виж още
Колона за баня PVC цени цвят панер РАЗПРОДАЖБА 196см.
1 2 3