3.*****ВЛАГОУСТОЙЧЕВИ Мебели за баня от MDF РАЗПРОДАЖБА

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

 

      качествените стоки

                     РАЗПРОДАЖБА 

МЕБЕЛИТЕ ЗА БАНЯ ОТ МДФ СА НА РАЗПРОДАЖБА ДО 30.06.2020Г.

 

 

      Мебелите от MDF са изключително качествени. Корпусите им са боядисани с полиуретанова боя, а вратичките, корниза и етажерата са боядисани с акрилни бисерни бои и три пласта двукомпонентен лак, след което се изпичат в камера при определена температура. Каталогът на цветовете, с който работим съдържа 2000 цвята и в рамките на десет дни можем да Ви доставим посоченият от Вас мебел в избраният от Вас цвят при допълнително заплащане от 30лв.

Мебели от PVC и MDF се изработват в комбинация на бяло и съответният цвят. Всеки един от тях има осветление, електрически ключ и контакт. Модел СИДЕЛА е изработен от MDF, алуминий и стъкло . Мивката е изработена от 15мм.стъкло ( не от акрил ) . За да разгледате целия шкаф, кликнете върху снимката!

На страниците на нашият електронен Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, мажете да намерите всички модели мебели за баня, произведени от нашата фирма или директен внос от производителя, изработени само от качествени водоустойчеви и влагоустойчеви материали, в различни стилове, цветове и форми,но всички те са с изключително качество на производство.

Ако имате някакви питания, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз обстоен и компетентен отговор.

                                                        

 

 

                            ...

Виж още
Шкафове за баня MDF СЕЛЕНА РАЗПРОДАЖБА -50%

                            ...

Виж още
Шкаф за баня MDF АПОЛО100РАЗПРОДАЖБА - 50%

                        ...

Виж още
Шкаф MDF СИДЕЛАстъклена мивкаРАЗПРОДАЖБА -50%