0896 838-109 • 0896 838-110

3.*****ВЛАГОУСТОЙЧЕВИ Мебели за баня от MDF РАЗПРОДАЖБА-БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 

      качествените стоки

                     РАЗПРОДАЖБА 

МЕБЕЛИТЕ ЗА БАНЯ ОТ МДФ СА НА РАЗПРОДАЖБА ДО 30.02.2020Г.

 

 

      Мебелите от MDF са изключително качествени. Корпусите им са боядисани с полиуретанова боя, а вратичките, корниза и етажерата са боядисани с акрилни бисерни бои и три пласта двукомпонентен лак, след което се изпичат в камера при определена температура. Каталогът на цветовете, с който работим съдържа 2000 цвята и в рамките на десет дни можем да Ви доставим посоченият от Вас мебел в избраният от Вас цвят при допълнително заплащане от 30лв.

Мебели от PVC и MDF се изработват в комбинация на бяло и съответният цвят. Всеки един от тях има осветление, електрически ключ и контакт. Модел СИДЕЛА е изработен от MDF, алуминий и стъкло . Мивката е изработена от 15мм.стъкло ( не от акрил ) . За да разгледате целия шкаф, кликнете върху снимката!

На страниците на нашият електронен Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, мажете да намерите всички модели мебели за баня, произведени от нашата фирма или директен внос от производителя, изработени само от качествени водоустойчеви и влагоустойчеви материали, в различни стилове, цветове и форми,но всички те са с изключително качество на производство.

Ако имате някакви питания, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз обстоен и компетентен отговор.

                                                        

 

 

       БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ...

Виж още
Шкафове за баня цени MDF СЕЛЕНА РАЗПРОДАЖБА

                            ...

Виж още
Шкаф за баня MDF АПОЛО100РАЗПРОДАЖБА - 40%

        БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ...

Виж още
Шкаф MDF СИДЕЛАстъклена мивкаРАЗПРОДАЖБА -40%