3.*****Огледала за баня, кристални бяло/кафяво два плота - ЛИКВИДАЦИЯ - РАЗПРОДАЖБА-50%

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

   качествените стоки

      Тези огледала за баня се състоят от два плота - бяло кристално огледало за баня и кристално тъмно - кафяво огледало за баня, залепени с антикондезни лепила. Всяко огледало за баня има монтажна арматура, която го държи далеч от стената и не позволява образуването на конденз. Кондензът е изключително вреден за огледалата за баня. Внос са от Турция, директно от производителя CSK.  Голяма част от огледалата за баня които предлагаме са дизайнерска разработка на нашата фирма.

 На страниците на нашият електронен Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, мажете да намерите всички модели аксесоари за баня произведени от нашата фирма или директен внос от производителя, изработени само от месинг  , в различни стилове, цветове и форми,но всички те са с изключително качество.

       Ако имате някакви питания, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com Ще получите бърз обстоен и компетентен отговор.

 

         Материал : Комбинация на бяло и ...

Виж още
Огледала-кристални,М-л ИНКА елипса 55х75см ЛИКВИДАЦИЯ-45%

     Материал : Комбинация на бяло и тъмно - ...

Виж още
Огледала-кристалниАМАСРА55х75см ЛИКВИДАЦИЯ-45%

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ...

Виж още
Огледала-кристални,М-л БИГАФ-60см. ЛИКВИДАЦИЯ-45%

         Материал : Комбинация на бяло и ...

Виж още
Огледала-кристални,М-л СИРМА 55х69см ЛИКВИДАЦИЯ-45%