7.----- ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ- НЕРЪЖДАЕМИ - ЦВЯТ САТЕН - МОДЕЛ БОЛЕРО-ЛИКВИДАЦИЯ НА ФИРМАТА-РАЗПРОДАЖБА - 35%

      ЛИКВИДАЦИЯ НА ФИРМАТА-РАЗПРОДАЖБА

                                      ТОВА Е КАЧЕСТВЕНА СТОКА

                        ХУБАВИ И НА МНОГО ДОБРИ ЦЕНИ

                                         НАМАЛЕНИЕ 

Този модел се изработва от МЕСИНГ. Сапунерата, чашата за зъбни четки и контейнерът на тоалетната четка могат да бъдат стъклени или порцеланови . Когато са порцеланови, трябва да посочите избраният от Вас десен, които са показани в подкатегория № 9 " Болеро десен розетки " и да посочите неговият код.

На страниците на нашият онлайн Магазин за обзавеждане за баня, аксесоари за баня, обков и дръжки за врати, мажете да намерите всички модели на произвежданите от нас аксесоари за баня, изработени само от качествени материали с прекрасни дезайнерски решения, коите ги правят уникални за нашият пазар.Гаранция пет години. Цялата гаранционна карта можете да прочетете в долната част на началната страница, в раздел МЕНЮ - Гаранционна карта.

        Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ - 0896838109, 0896838110 или на e-mail : bani.obkov@gmail.com и ще получите обстоен отговор веднага.

МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕДНИЯТ ТЕКСТ :

         ЗА ДА ИЗБЕРЕТЕ ДЕСЕНА ( РИСУНКАТА ) ВЪРХУ РОЗЕТКАТА, САПУНЕРАТА, ЧАШАТА ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРА НА ТОАЛЕТНАТА ЧЕТКА МОЛЯ ИДЕТЕ НА ПОДКАТЕГОРИЯ №9" МОДЕЛ БОЛЕРО ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ И ПОРЦЕЛАН -  ДЕСЕН РОЗЕТКИ", КЪДЕТО ИМА СНИМКИ НА ВСИЧКИ ДЕСЕНИ ( РИСУНКИ ).

 
 

МАТЕРИАЛ : НЕРАЖДАЕМА СТОМАНА 18/10 КОНСТРУКЦИЯ : ...

Виж още
Тоал.четка стенна,неръжд.стомана-35%

МАТЕРИАЛ : НЕРАЖДАЕМА СТОМАНА 18/10 И ...

Виж още
Тоалетна четка стоща,неръжд.стомана,сатен,пиедестал-35%

МАТЕРИАЛ : НЕРАЖДАЕМА СТОМАНА 18/10 КОНСТРУКЦИЯ : ...

Виж още
Тоал,четка стоща,неръжд.стомана,сатен,пиедестал,порцелан -35%

КАТЕГОРИЯ : ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ И КУХНЯ, АКСЕСОАРИ ...

Виж още
Тоал.кош,неръжд,стомана с педал5л,-35%
1 2 3 4 5