0896 838-109 • 0896 838-110

Shkafove za bania MDF75см. бордо РАЗПРОДАЖБА

Shkafove za bania от MDF . 

МАТЕРИАЛ : МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ИЗРАБОТЕНИ ОТ  100 % ВЛАГОУСТОЙЧИВ MDF.

ПОКРИТИЕ : 100 % ВОДОУСТОЙЧИВИ АКРИЛНИ ПЕРЛЕНИ БОИ И ЛАКОВЕ.

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ : ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 75 Х 84 Х 35 см.

                                       ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ 75 Х 112 Х 24 см.

КОНСТРУКЦИЯ :  ШКАФ - МИВКА . Мебел за баня с класически изчистени линии. Състои се от корпус , специално изработен за вграждане на умивалник , голяма и малка вратичка и чекмедже с ролков механизъм , хромирани дръжки , вградена мивка и четири броя регулируеми  крачета. Отстрани на корпуса, по желание на клиента може да се монтира кърподържател, на цена от 17лв.

                            ШКАФ - ОГЛЕДАЛО. Състои се от дясна и лява колонки с вратички и хромирани дръжки.. В горната част на шкафа има монтирана козирка с вградени влагоустойчиви електрически контакт , електрически ключ и осветление.Огледалото е 4 мм. кристално , залепено с антикондезно лепило. Под огледалото е закрепена етажера на която, по желание на клиента може да се монтира предпазен борд ( протектор ). Неговата цена е 27лв. и не влиза в цената на шкафа.

УМИВАЛНИК : Изработен от високо - качествен порцелан с двустранен плот и предпазни бордове. Има стандартни отвори за сифон и батерия.

МОНТАЖ : За монтажа са осигурени всички крепежни елементи. Първо се монтират крачетата на долната част с види , след което шкафа се поставя на избраното от Вас място и се нивелира. Преди да монтирате мивката , сложете силикон за изолация на местата където тя ще легне. Горната част се издига на предпочитаната от Вас височина и се отбелязват местата на двете или четерите закрепващи види.Сваляте горната част , разпробивате необходимите отвори и поставяте дюблите.Връщате отново горната част , здраво натягате видите и поставяте декоративните планки за да прикриете монтажните елементи.

ЦВЯТ : В момента на склад разполагаме  комплекти в цвят рубинено-пурпурно бордо . При поръчка можем да Ви доставим шкафа в избран от Вас цвят  само за десет работни дни, при допълнително заплащане от 30лв. За целта Ви предлагаме богат избор на над 2000 цвята акрилни перлени бои и лакове.

367.00 лв. 684.00 лв.