ВАНА ИЛИ ДУШ КАБИНА - НАЙ ДОБРЕ И ДВЕТЕ

2017-06-17 05:54:08

                                            ВАНА ИЛИ ДУШ КАБИНА - НАЙ ДОБРЕ И ДВЕТЕ

И отново всичко зависи от големината на вашата баня. Ако помещението на банята е с малка квадратура, най добре е да си монтирате обикновен душ с влагоустойчива дървена скара или поддушево корито .

А, ако иматe по големи финансови възможности, можете да заложите на хидромасажна душ кабина, която заема почти същата площ като обикновенният душ. Тъй като хидромасажните душ кабини имат различни размери, трябва да подберете нейната ширина и височина, според мястото с което разполагате в рамките на вашето банско помещение. Нормалната височина на този тип кабини е около 200 см. От изключителна важност са мерките за безопасност - не ги подценявайте. Задължително трябва да имате, освен нормалните необходими аксесоари за баня и ЗДРАВА УПОРНА ДРЪЖКА. Има най различни упорни дръжки за вани и душ кабини, както по форма така и по размери, някой от които имат дори вградени мрежести сапунери. Каква ще бъде дръжката като форма и размер е въпрос на ваш избор, но задължително трябва да бъде достатъчно здрава и надежна и най добре да бъде изработена от качествена нераждаема стомана марка 18/10 или от месинг. Ако заложите на обикновен душ, сложете си един ъглов корниз и една цветна завеса за баня, която ще придаде още малко свежест и чар на вашата баня. Въобще, правете баните си цветни. Разбира се цветовете трябва да бъдат хармонично подбрани. А сега да помислим каква да бъде душ батерията. Ако банята ви е с малки размери, най подходящата душ батерия е вградената или смесители за топла и студена вода или водоикономисващи сензорни батерии, които дават възможност за автоматична регулиране както на силата на струята на водата, така също и на нейната температура. Идеалният вариант е банята ви да е голяма, просторна, с добро естествено осветление и да имате необходимите финансови възможности. Тогава не се колебайте и си монтирайте и хидромасажна вана и хидромасажна душ кабина със всички възможни екстри, с които пазара разполага.  

         Нашата фирма може да ви помогне, банята ви да стане наистина уникална. Разполагаме с голямо разнообразие на мебели за баня и аксесоари за баня, които с поръчка можем да ви доставим в цвят по ваш избор от нашият каталог, който съдържа над две хиляди разцветки. И това не е всичко. Обърнете внимание на нашите аксесоари за баня изработени от месинг и порцелан в осем различни цвята на месинга и дванадесет десена на порцелана. Става въпрос за серията аксесоари за баня БОЛЕРО - БОЛЕРО позлатениБОЛЕРО червено златоБОЛЕРО старо златоБОЛЕРО антик, БОЛЕРО хром/сатенБОЛЕРО сатенБОЛЕРО хром и БОЛЕРО бяло/хром. И още - модел АИДА позлатени, модел КАРМЕН червено злато, модел РЕТРО БРАС старо злато и модел РЕТРО БРАС антик. И още, и още модели аксесоари за баня.Най важното нещо харектиризиращо нашите аксесоари за баня е, че са изработени само от висококачествени материали - месинг и порцелан, които на практика са ВЕЧНИ. И продължаваме с нашите тоалетни четки и тоалетни кошчета - наистина впечатляващо разнообразие на модели, размери и разцветки и забележете, отново произведени само от месинг, нераждаема стомана марка 18/10 и порцелан. Следва продължение!