6.*****Дръжки за летящи врати- луксозни- модел РЕТРО тип розетки цвят злато сатен ЛИКВИДАЦИЯ-РАЗПРОДАЖБА

 

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ОТ МЕСИНГ НЕРЪЖДАЕМИ

НА НАШАТА СТРАНИЦА" obkov-obzavejdane-bami.com В КАТЕГОРИЯ " ЛУКСОЗНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ КАЧЕСТВЕНИ СТЕННИ И СТОЯЩИ ОТ МЕСИНГ "МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАД 40 МОДЕЛА.

УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЦВЯТ ХРОМ, БЯЛО/ХРОМ,АНТИК, СТАРО ЗЛАТО, САТЕН И ТЯХНАТА КОМБИНАЦИЯ С ПОРЦЕЛАНОВИ РОЗЕТКИ, САПУНЕРКИ, ЧАШИ ЗА ЗЪБНИ ЧЕТКИ И КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ . 

С ПОРЪЧКА МОЖЕМ ДА ВИ ДОСТАВИМ МЕСИНГОВИ АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ИЗБРАН ОТ ВАС ЦВЯТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА НА ВАШИЯТ Email МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ КАТАЛОГ С НАД 500 ЦВЯТА. 

КАЧЕСТВЕНИТЕ СТОКИ - ЛУКСОЗНИ ДРАЖКИ ЗА ВРАТИ
 
 
      Дръжките за интериорни врати са комбинация на месинг, цам и порцелан и са производство на фирма ADIL - ТУРЦИЯ. Изработваме както стандартни дръжки, така и дръжки тип розетки. Металните части на дръжките тип розетка се произвеждат  в цветове антик, злато - сатен и чист сатен. Могат да бъдат секретни, обикновенни и сервизни. Порцелановата част може да бъде овална или цилиндрична. Десените на порцелановата част са с индивидуален код. Клиентите могат да комбинират цвета на метала и десена на порцелана посочвайки неговият код. 
         ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА ЗА КОМПЛЕКТ ЗА ШИЛДОВЕТЕ И ЗА ДРЪЖКИТЕ ТИП РОЗЕТКА . ЦЕНАТА НА ДРЪЖКИТЕ ЗА ЛЕТЯЩИ ВРАТИ Е ЗА 1 БРОЙ.

Цената на порцелановата ръкохватка като консуматив е ...

Виж още
Разполагаме с десен178върху порцелана